Handyman Tilburg Heyhoef

  + Mijn Winkel

Adresgegevens

Heyhoefpromenade 31
5043 RA Tilburg-Heijhoef
Bel ons op: 013 - 590 51 92
E-mail: tilburg-heyhoef@handyman.nl

Routebeschrijving
Mail deze vestiging

Winkel in beeld

De stofzuiger- en inktspecialist van de Reeshof

Bijzondere services bij Handyman Tilburg Heyhoef:

 • DHL Parcelshop
 • Horlogebatterijen vervangen
 • Mobile Service Centre
  Bij Handyman Tilburg Heyhoef kun je ook terecht voor de reparatie van je defecte telefoon en/of tablet. Laat je smartphone/tablet kosteloos verzenden naar Mobile Service Centre voor reparatie en ontvang binnen 24 uur na ontvangst je gerepareerde toestel retour. Voor actuele prijzen kun je terecht op de website van Mobile Service Centre.


Welkom bij Handyman Tilburg Heyhoef! Je vindt onze winkel in het gelijknamige winkelcentrum in de Reeshof. Dit is een van de nieuwste Handyman filialen en dan ook helemaal ingericht in onze vernieuwde huisstijl: modern en open. In onze winkel vind je natuurlijk die artikelen waar wij om bekend staan, zoals stofzuigeraccessoires, inktcartridges, lampen en batterijen. Omdat het filiaal wat groter is dan onze gemiddelde winkel, verkopen wij daarnaast productgroepen die je niet in al onze filialen aantreft. Denk aan gereedschap, fietsaccessoires en hulpmiddelen om langer zelfstandig te wonen, zoals een rollator. En koop je een rollator bij ons, dan zetten we die zelfs alvast voor je in elkaar! Want wij doen alles om onze klanten te helpen.

Woon jij in de Reeshof en wil je een pakketje versturen? Ook dat kan bij onze winkel in de Heyhoef promenade. Wij zijn namelijk tevens een DHL servicepunt. 

 

Tot ziens! 

Rick en collega's - Handyman Tilburg Heyhoef

Openingstijden

 1. Maandag 13:00 - 17:00
 2. Dinsdag 09:00 - 18:00
 3. Woensdag 09:00 - 18:00
 4. Donderdag 09:00 - 18:00
 5. Vrijdag 09:00 - 21:00
 6. Zaterdag 09:00 - 17:00
 7. Zondag gesloten