Handyman Tilburg

  + Mijn Winkel

Adresgegevens

Stadhuisplein 267
5038 TG Tilburg-Centrum
Bel ons op: 013 - 543 68 77
E-mail: tilburg@handyman.nl

Routebeschrijving
Mail deze vestiging

Winkel in beeld

Handyman voor iedereen

Bijzondere services bij Handyman Tilburg centrum:


Klanten kennen ons onderdelenhuis vaak al van het uitgebreide aanbod aan inktpatronen en stofzuigerzakken, maar we hebben nog zo veel meer. Handyman Tilburg is er voor iedereen die in het huishouden tegen een probleem aanloopt.

Wij zorgen voor de oplossing met slimme producten, vervangende onderdelen en persoonlijk advies. Voor de “handy-man”, de “handy-vrouw” en ook de niet-zo-handy mensen onder ons. Wij zetten onze kennis en ervaring in om onze klanten met het juiste artikel én een goed gevoel de winkel te laten verlaten. Bij ons onderdelenhuis is service met een glimlach vanzelfsprekend, want wij zijn pas tevreden als ook de klant een reden tot glimlachen heeft. Zo kun je bij ons niet alleen een nieuwe accu voor jouw iPhone kopen, maar vervangen wij deze ook direct voor je.

Waar je aan moet denken, als je aan Handyman denkt:

Mijn collega’s en ik nemen de tijd voor iedereen. Door goed te luisteren en mee te denken, lossen we het probleem op en weten we waar de klant nog meer mee geholpen kan worden. Kom je voor nieuwe stofzuigerzakken? Misschien is het ook tijd om het motorfilter van de stofzuiger te vervangen, of is het apparaat toe aan een nieuw HEPA filter. Wij zien onze vaste klanten graag terug in de winkel, maar we begrijpen dat je liever zo min mogelijk tijd spendeert aan het kopen van deze praktische producten. Daarom dragen wij er ook zorg voor dat je niet per ongeluk naar huis gaat met een stofzuigerzak of inktcartridge die helemaal niet past in jouw apparaat. In ons systeem checken wij het typenummer om er zeker van te zijn dat je het juiste exemplaar hebt. Als er onverhoopt toch iets mis is gegaan en het product blijkt niet goed te zijn, om wat voor reden dan ook, dan ruil je het zonder probleem om, of geven wij je het geld terug.

Het is elke zondag koopzondag in het winkelcentrum van Tilburg en daar doen we vaak aan mee. Op deze pagina, bij “Extra openingstijden”, lees je na op welke zondagen wij open zijn. De winkel is op donderdagen extra lang geopend; tot 21:00. Tijdens openingstijden zijn wij ook telefonisch bereikbaar en je kunt ons altijd een email sturen, die beantwoorden we zo snel mogelijk. Bel ons direct op 013 – 543 68 77, of stuur een email naar tilburg@handyman.nl.

Onze onderdelenwinkel is gevestigd in het centrum, schuin tegenover de (binnenkort geopende) Primark en naast de Emmapassage. Omdat we precies aan de rand van het centrum zitten, zijn we gemakkelijk te bereiken voor zowel fietsers als automobilisten. Voor een kort bezoek stal je de fiets haast bij de voordeur van de winkel. Aan de achterzijde van de winkel zit de Emmapassage parkeergarage, waar je bijna altijd wel een plaatsje vindt voor je auto. De winkel is toegankelijk voor mensen in een rolstoel of scootmobiel.

Hopelijk tot snel in ons onderdelenhuis!

Hartelijke groet,

Dave en collega’s – Handyman Tilburg centrum

Openingstijden

  1. Maandag 11:00 - 18:00
  2. Dinsdag 09:30 - 18:00
  3. Woensdag 09:30 - 18:00
  4. Donderdag 09:30 - 21:00
  5. Vrijdag 09:30 - 18:00
  6. Zaterdag 09:30 - 17:00
  7. Zondag gesloten