Handyman Utrecht-Kanaal

  + Mijn Winkel

Adresgegevens

Hammerskjöldhof 51
3527 HD Utrecht
Bel ons op: 030 - 293 30 70
E-mail: utrecht-kanaal@handyman.nl

Routebeschrijving
Mail deze vestiging

Winkel in beeld

Groot assortiment stofzuigerzakken

Bijzondere services bij Handyman Utrecht-Kanaal:


Handyman helpt jou in het huishouden. Nee, we komen niet bij je stofzuigen, of je lading witte was draaien, maar we hebben wel stofzuigzakken voor jouw stofzuiger en onderdelen voor je wasmachine. Natuurlijk altijd van de beste kwaliteit en voor een scherpe prijs. Goed advies krijg je er gratis bij. Met onze hulp loopt jouw huishouden dus op rolletjes.

Geen dag is hetzelfde in ons onderdelenhuis. Elke dag komen er nieuwe klanten, met nieuwe problemen. Door goed te luisteren naar het verhaal van de klant, kunnen wij passend en persoonlijk advies geven. Wij komen met oplossingen waar je zelf niet aan had gedacht en ons onderdelenhuis voorziet je van producten die je nergens anders kunt krijgen. Via onze leveranciers hebben wij toegang tot meer dan 1.000.000 onderdelen, voor elk soort huishoudelijk apparaat (van elk merk). Ook apparaten die al een beetje op leeftijd zijn, blazen wij een tweede leven in met een nieuw onderdeel.

Denk jij nu: “Dus, uh, stofzuigerzakken en onderdelen? Dat is het?” Nee! We hebben nog veel meer. Eigenlijk te veel om op te noemen, maar we gaan toch onze best doen om je een beeld te geven van wat Handyman jou te bieden heeft:

Ons assortiment vatten we samen met één uitspraak: “Oh, dat is handig.” Wat wij vooral heel handig vinden zijn de producten van HG. HG heeft oplossingen voor van alles in en rondom het huis, zoals reinigings- en onderhoudsmiddelen, ontkalkers en insectenbestrijding.

Het Handyman onderdelenhuis is verhuisd naar Winkelcentrum Nova in Kanaleneiland. Dit mooie winkelcentrum zit vol leuke winkels voor een gezellig middagje shoppen. Loop onze winkel niet voorbij, want ook bij ons is het gezellig. Je vindt ons vlakbij de ingang aan het 5 Mei Plein; je kán ons haast niet missen. Rondom het winkelcentrum is er voldoende gratis parkeergelegenheid en het winkelcentrum (en onze winkel) is rolstoelvriendelijk. Helaas doen wij niet mee aan de koopzondagen, maar onze winkel is wel iedere donderdag tot extra laat geopend; we staan tot 20:00 voor je paraat.

Om er zeker van te zijn dat wij dé oplossing voor jou hebben, bel je ons van te voren op 030 – 293 30 70, of stuur je ons een email met jouw vraag (utrecht-kanaal@handyman.nl).  Wij gaan dan alvast op zoek naar het product dat jij nodig hebt. Als je toch al in de buurt bent, stap je met hetzelfde gemak even naar binnen. Daag jij ons uit met een moeilijke vraag? Als wij iets niet weten, zoeken we het voor je uit. Van deze Handyman mag je een helpende hand verwachten.

Tot snel in Utrecht!

Dennis en collega’s – Handyman Utrecht

Openingstijden

  1. Maandag gesloten
  2. Dinsdag 09:30 - 17:45
  3. Woensdag 09:30 - 17:45
  4. Donderdag 09:30 - 18:00
  5. Vrijdag 09:30 - 17:00
  6. Zaterdag 09:30 - 17:00
  7. Zondag gesloten