Handyman Zoetermeer

  + Mijn Winkel

Adresgegevens

Noordwaarts 71
2711HK Zoetermeer
Bel ons op: 079 - 341 45 75
E-mail: zoetermeer@handyman.nl

Routebeschrijving
Mail deze vestiging

UPS

Winkel in beeld

We inventariseren problemen

Bijzondere services bij Handyman Zoetermeer:


In het “Stadshart” van Zoetermeer vind je het Handyman onderdelenhuis.

Van huishoudelijke onderdelen en accessoires gaat bij niemand het hart sneller kloppen (behalve bij ons dan). Totdat er een keertje iets kapot gaat, of de inkt van de printer op is, natuurlijk nét als je iets belangrijks moet printen…  Die frustratie, daar krijg je gewoon hartkloppingen van. Daarom staan wij voor jou paraat met onze oplossingen.

Net als bij iedere Handyman kun je bij ons terecht voor vragen over problemen met jouw huishoudelijke apparaten. Wij hebben voor jou het antwoord en het product dat het probleem op gaat lossen. In onze winkel hebben we heel veel producten op voorraad, van A-merken zoals Philips, GP en Miele én onze voordelige huismerken Scanpart en weCare; kwaliteit voor een scherpe prijs. Een kleine greep uit ons assortiment:

Handyman staat bij haar klanten bekend als hét onderdelenhuis. Want wij vinden tussen de meer dan 1 miljoen onderdelen van onze leveranciers dat ene onderdeel waarmee jouw wasmachine, koffiemachine, stofzuiger en elk ander huishoudapparaat weer in topconditie verkeert. Dat ene onderdeel waar je misschien al heel lang naar op zoek was. Die bestellen wij speciaal voor jou. Ons credo luidt; Wij geven de klant meer dan wat ze vraagt, wij inventariseren problemen en faciliteren in oplossingen!

Wij snappen dat je tegenwoordig graag dingen online bestelt, maar dat je niet thuis op je pakketje wilt wachten. Handyman Zoetermeer is UPS Access Point, zodat je kan gaan en staan waar je wilt en je pakketje op komt halen wanneer het jou uitkomt. Ook bestelling van onze eigen webshop kunnen naar de winkel worden gestuurd.

Het Stadshart van Zoetermeer is een gezellig winkelcentrum. Wij zijn slechts één van de vele leuke winkels. Er is voldoende parkeergelegenheid en bovendien is het parkeren ook nog eens de eerste twee uur gratis. Handyman Zoetermeer is aangesloten bij de “Stadshart pas”. Als houder van zo’n pas profiteer jij van exclusieve kortingsacties.

 

Vriendelijke groeten,

Tim en collega’s – Handyman Zoetermeer

Openingstijden

  1. Maandag 11:00 - 17:30
  2. Dinsdag 09:30 - 17:30
  3. Woensdag 09:30 - 17:30
  4. Donderdag 09:30 - 17:30
  5. Vrijdag 09:30 - 17:30
  6. Zaterdag 09:30 - 17:00
  7. Zondag gesloten