Handyman Zwolle-Zuid

  + Mijn Winkel

Adresgegevens

Van der Capellenstraat 240-D
8014 VZ Zwolle
Bel ons op: 038 - 466 99 84
E-mail: zwolle-zuid@handyman.nl

Routebeschrijving
Mail deze vestiging

UPS

Winkel in beeld

Bijna álle onderdelen voor elektrische apparaten

Bijzondere services bij Handyman Zwolle-Zuid:


Handyman is dé onderdelenwinkel in Zwolle-zuid. Kom je naar Winkelcentrum Zwolle Zuid voor een leuk middagje shoppen of voor een snelle boodschap? Sla de Handyman niet over.

We nodigen je uit in onze vernieuwde winkel. Nieuwe stijl inrichting, met de vertrouwde producten. Onze vaste klanten weten precies wat de kracht van Handyman is: handige artikelen en grensverleggende service. Als je nog niet bekend bent met ons, nodigen we je uit in om het volledige assortiment aan handige producten te komen ontdekken en onze kennis uit te dagen met jouw vragen. Hier een kleine greep uit onze winkel:

Staat je horloge stil? Dan weet je toch hoe laat het is: het is tijd om naar de Handyman te gaan. Ga niet zelf peuteren aan de horlogekast, voorkom beschadigingen en gebroken nagels. Wij hebben niet alleen de juiste batterij, maar ook de geschikte gereedschappen om het horloge gemakkelijk open te krijgen. Het vervangen van een horlogebatterij kost slechts €7,50. Dat is inclusief de batterij en een gezellig praatje.

Als echt onderdelenhuis mag je van Handyman nog meer verwachten. Wij helpen jou zoeken naar de oplossing voor elk probleem met huishoudelijke apparatuur. Bij ons reken je op persoonlijk en eerlijk advies. Via onze leveranciers bestellen we vrijwel elk onderdeel voor alle huishoudelijke hulpen; de wasmachine, de vaatwasser, het koffiezetapparaat, de blender… We hebben keuze uit meer dan 1 miljoen onderdelen! Welk apparaat gun jij een tweede leven? Een onderdeel vervangen, in plaats van gelijk de hele machine vervangen, is goed voor het milieu en vaak veel voordeliger.

Bij het winkelcentrum Zwolle Zuid is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor de auto. De Handyman onderdelenwinkel ligt op steenworp afstand van één van de roltrappen naar de parkeergarage (tegenover de Etos) en vlakbij de Kruidvat. We ontvangen je graag persoonlijk in onze winkel, maar ook telefonisch of per email zijn wij te bereiken voor vragen over huishoudapparatuur. Wil je zeker weten dat wij de cartridge voor jouw printer op voorraad hebben, of dat onderdeel voor jouw droger kunnen bestellen? Bel ons tijdens openingstijden op 038 - 466 99 84. De openingstijden staan rechts bovenaan op deze pagina; we staan zes dagen in de week voor jou paraat en op elke vrijdag is het koopavond.  Een mailtje kun je altijd sturen, naar zwolle-zuid@handyman.nl, die beantwoorden we zo snel mogelijk.

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn op de eerste plaats probleem-oplossers, geen verkopers. Daarom denken we altijd mee met de klant, zijn we transparant en garanderen wij: niet goed, geld terug. Stap binnen en ervaar het zelf.

Tot ziens,

Evert en collega’s – Handyman Zwolle-Zuid

Openingstijden

  1. Maandag 13:00 - 17:45
  2. Dinsdag 09:30 - 17:45
  3. Woensdag 09:30 - 17:45
  4. Donderdag 09:30 - 17:45
  5. Vrijdag Zie extra
  6. Zaterdag 09:30 - 17:00
  7. Zondag Zie extra

Extra openingstijden

  1. 06 aug gesloten