Alles om op te laden

182 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 3 ... 8 Volgende

Batterijen

Ook voor batterijen zit je bij Handyman goed! Je hebt ruime keus uit alkaline batterijen, knoopcel batterijen en speciale batterijen zoals de lithium batterij. Ga je voor duurzaamheid? Kies dan voor een van de oplaadbare batterijen uit ons assortiment. Deze kunnen honderden keren opnieuw worden opgeladen. Klik hieronder op de afbeelding van het batterij type dat je zoekt om direct de geschikte producten te zien.

Het kopen van batterijen is in onze winkels extra voordelig; wanneer je 10 lege batterijen inlevert, ontvang je namelijk 10 % korting op de aanschaf van nieuwe batterijen!

 

 

Accu's, Laders en Voedingen

Accu's

Handyman kan een groot assortiment aan accu's voor jou bestellen. Vul het contactformulier in of ga langs bij een van onze winkels.

Laders

Handyman heeft een groot assortiment laders. Zo kun je bij ons terecht voor smartphoneladers en toebehoren, zoals een adapter of powerbank. Zowel voor Android telefoons van veel merken, als Apple toestellen, hebben wij geschikte opladers! Ook tabletladers zijn ruim vertegenwoordigd in ons assortiment. Bij Handyman hebben we bovendien oog voor het milieu. Wij juichen het gebruik van oplaadbare batterijen dan ook toe. Met de batterijladers van GP laad je de batterijen gemakkelijk weer op wanneer deze leeg zijn.

Voedingen

Is de laptopvoeding van je notebook kapot? In onze webshop vind je zowel universele laptopladers als de originele producten van bijvoorbeeld Velleman en Gembird. Of kies voor een universele netvoeding; deze worden geleverd met verschillende pluggen en zijn daarom niet alleen voor de laptop maar ook voor andere kleine huishoudelijke apparaten te gebruiken. Ook omvormers vind je in de Handyman webshop. Dankzij deze handige producten kun je bijvoorbeeld een apparaat dat je normaal aansluit op de aanstekerplug in de auto op het lichtnet aansluiten, of andersom!

Staat de juiste accu , lader of voeding er niet tussen? Grote kans dat we het toch kunnen bestellen voor je. Neem daarvoor contact op met de winkel bij jou in de buurt.