Sortering

Koelkast onderdelen en reinigers

40 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 Volgende

Op zoek naar koelkast onderdelen?, dan ben je bij Handyman aan het juiste adres. Dit (meestal) witte huishoudelijke apparaat is sinds begin 20e eeuw niet meer weg te denken uit de hedendaagse keuken. De koelkast – ook wel ijskast genoemd – zorgt er namelijk voor dat je etens- en drinkwaren donker en gekoeld kunt bewaren. Zo wordt het bederf van deze levensmiddelen afgeremd en kunnen ze langer worden gebruikt.

Koelkast onderdelen en duurzaamheid

Even je boodschappen in de koelkast weg zetten of een gekoeld een blikje cola eruit halen, het lijkt een vanzelfsprekendheid. Doordat de koelkast één van de belangrijkste apparaten in een huishouden is, is het extra vervelend als dit apparaat het opeens begeeft. Gelukkig is dit vaak op te lossen door een van de koelkast onderdelen te vervangen. Handyman helpt graag bij het besparen van geld en je vind dan ook veel verschillende koelkast onderdelen terug in het assortiment. Zo kan de koelkast er weer een tijdje tegenaan en kun je snel weer genieten van een gekoeld drankje. Bovendien is dit niet alleen goed voor je portemonnee maar ook voor het milieu.


Koelkast onderdelen voor consumenten

Handyman is een echte onderdelenwinkel waar je zowel kleine als grote koelkast onderdelen vindt. Van deurscharnier en flessenrek tot thermosstaat en deurgreep, Handyman heeft ‘t. Originele onderdelen van de merken zoals Bosch Siemens, Whirlpool en Zanussi vind je terug in het aanbod, maar ook universele onderdelen van het huismerk Scanpart.

Noteer altijd het merk, type en E-nummer van het apparaat om het juiste onderdeel te vinden voor jouw koelkast. Deze informatie vind je op het typeplaatje. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de klantenservice en zij helpen je graag verder.

Afhankelijk van de beschikbaarheid zijn koelkast onderdelen direct af te halen bij een Handyman winkel in de buurt. Mocht het artikel niet op voorraad zijn bij de winkel of je hebt besteld via de webshop, dan wordt het artikel binnen 1 à 2 dagen bezorgd. Nog niet alle onderdelen zijn online terug te vinden. Staat het onderdeel dat je zoekt er niet bij? Onze klantenservice medewerkers helpen je graag verder.