Sortering

Wartels voor de stofzuiger

3 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

De wartel zit aan de onderkant van de stofzuigerslang en verbindt de slang met het apparaat. Als dit onderdeel kapot is, schiet de slang steeds los. En dan wordt stofzuigen erg lastig en frustrerend! Als zowel je stofzuiger als de slang nog in goede conditie zijn, is het zonde om hen te vervangen. Door simpelweg de kapotte wartel te vervangen voor een nieuw exemplaar kun je direct weer aan de slag om je huis stofvrij te maken! 

De juiste wartel voor jouw stofzuiger

Er zijn rechte- en kniewartels te verkrijgen. In laatstgenoemde zit een knik. Beide typen zijn gemakkelijk te bevestigen aan de stofzuiger; je plaatst de wartel met de brede zijde op de slang en klikt de andere zijde vast in het apparaat. De producten op deze pagina zijn van de bekende merken Miele en Numatic, en zijn geschikt voor diverse stofzuigers van het bijbehorende merk.

Ook wartels bestel je gemakkelijk en risicoloos via onze webshop. Binnen 1 à 2 werkdagen ligt je nieuwe wartel voor je klaar in een van onze winkels of op een door jou gekozen DHL servicepunt. Als je het gemakkelijker vindt om je bestelling thuis te ontvangen, dan kan dat natuurlijk ook! Mocht de wartel toch niet goed aansluiten op jouw stofzuiger dan mag je deze vanzelfsprekend omruilen of retourneren. Twijfel je of het artikel geschikt is voor jouw apparaat? Wij kijken het graag voor je na! Neem gerust contact op met onze klantenservice, of loop eens binnen in een van de ruim 80 Handyman winkels.