Sortering

Oplaadbare batterijen

15 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Batterijen zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Zo blijkt uit onderzoek van Stichting Batterijen, afgekort Stibat, dat een huishouden gemiddeld 113 batterijen en accu’s heeft. Dit hoge aantal komt doordat er steeds meer apparaten komen met daarin batterijen. Denk hierbij aan computerspellen, speelgoed, horloges, fotocamera’s en afstandsbedieningen. Door het toenemende aantal apparaten die batterijen nodig hebben doe je er goed aan om oplaadbare batterijen te gebruiken.

Oplaadbare batterijen: een vorm van groene energie

Oplaadbare batterijen zijn meestal iets duurder dan normale alkaline batterijen, maar je verdient je investering met deze batterijen snel terug. Deze batterijen zijn namelijk wel tot honderd keer herlaadbaar! Bovendien zijn ze daarom veel beter voor het milieu dan wegwerp batterijen. Je kunt deze batterijen zien als een vorm van groene energie.

Oplaadbare batterijen bij Handyman

Wie wil er nou geen geld besparen en ook nog eens milieubewust bezig zijn? Handyman biedt haar klanten graag een duurzaam alternatief en heeft daarom veel verschillende oplaadbare batterijen opgenomen in het assortiment. De keus is enorm: zo wordt er onderscheid gemaakt in merk, het type batterij en de capaciteit van de batterij. Bij Handyman vind je onder meer AA, AAA, 9V, C en D oplaadbare batterijen terug van Duracell en GP. De capaciteit van deze batterijen wordt uitgedrukt in mAh. Hierbij geldt dat hoe hoger dit getal, hoe krachtiger de batterij is en des te langer deze mee gaat.

Bestel vandaag voor 20:00 uur batterijen en ze worden morgen al bij je bezorgd (m.u.v. zon- en feestdagen)! Heb je vandaag nog batterijen nodig? Ga dan langs bij een Handyman winkel bij jou in de buurt. Inmiddels zijn er ruim 50 winkels geopend door heel het land. Bijna alle oplaadbare batterijen liggen hier standaard op voorraad. Zeker zijn dat je niet met lege handen komt te staan? Neem dan contact op met onze klantenservice of het dichtstbijzijnde filiaal om de voorraad op te vragen.