Sortering

Telefoonhouder voor in de auto

3 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Smartphonehouders voor het dashboard of de autoruit

Veiligheid is het allerbelangrijkste tijdens het rijden. Gebruik je jouw smartphone om te navigeren? Met onze universele telefoonhouders heb je altijd je telefoon op een veilige manier bij de hand. De houders bevestig je eenvoudig aan het dashboard of de voorruit van je auto. De meeste modellen worden met een sterke zuignap vastgezet. Zorg dat de autoruit of het dashboard goed schoon is voordat je de zuignap op het oppervlak drukt, anders blijft de houder niet goed zitten wanneer je over drempels of hobbels rijdt. Er is ook een model dat je vastklemt aan het ventilatierooster van de auto. 

 

Zo plaats je de smartphone in de houder

In het Handyman assortiment vind je zowel telefoonhouders met kleefpad als met verstelbare klemmen. De naam zegt het eigenlijk al; wanneer je kiest voor een model met kleefpad "plak" je de smartphone met de achterzijde tegen de houder. De telefoon blijft tijdens het rijden goed op zijn plaats, maar is na afloop van de rit eenvoudig te verwijderen. Veel verkocht zijn ook de modellen waarbij de telefoon in de houder wordt geklemd. De breedte van de houder is verstelbaar, zodat zowel smalle als bredere smartphones stevig vast zitten. Vaak past zelfs het navigatiesysteem in deze houder.

 

Tablethouder voor in de auto

Ook aan de kinderen op de achterbank is gedacht! Bevestig de tablethouder van Cellular Line of Carpoint aan de hoofdsteun en de kids vermaken zich onderweg prima met een leuke film. Zo vliegt de autoreis ineens voorbij.