Lampen

Handyman maakt zijn naam als lampenspecialist van Nederland méér dan waar. We bieden je een uitgebreid assortiment energiezuinige lampen in alle soorten, maten en wattages voor vrijwel elke denkbare toepassing. Vanzelfsprekend voldoen al onze lampen aan de actuele Europese richtlijnen. Daarnaast hebben we ook diverse lampenaccessoires.

                                              

Spaarlampen

Bij Handyman heb je keuze uit meer dan 100 verschillende spaarlampen van diverse merken, waaronder Philips en GP. Het assortiment bevat spaarlampen in tal van lichtsterktes, voor fittingen van diverse maten en zelfs in dimbare varianten. Je vindt bij Handyman dan ook gegarandeerd het juiste type spaarlamp voor elke situatie. Al onze spaarlampen zijn voorzien van energielabel A. Maak je nog gebruik van gloeilampen? Dan kun je die vaak het beste zo snel mogelijk vervangen door energiezuinige spaarlampen. Daarmee spaar je het milieu én je portemonnee!

 

Rekenvoorbeeld

Stel: je vervangt een gloeilamp van 60 watt door een spaarlamp van 12 watt. Als deze lamp 4 uur per dag brandt, bespaar je 70kW per jaar. Dat komt neer op zo’n € 16,00 per jaar. Een spaarlamp van € 4,00 verdien je dan ook al in slechts 3 maanden terug!

 

Halogeenlampen

Je kunt halogeenlampen toepassen in veel verschillende situaties. Halogeenlampen geven een warm en stralend lichteffect, hebben een hoge lichtopbrengst en gaan twee tot vijf keer langer mee dan gloeilampen. Bovendien zijn halogeenlampen volledig dimbaar. Bij Handyman vind je een uitgebreide keuze voor diverse toepassingen.

 

LED-lampen

LED-lampen hebben de naam duur te zijn, maar doordat de prijzen de afgelopen jaren fors zijn gedaald worden LED-lampen steeds populairder. Ze verbruiken zeer weinig energie, gaan zeer lang mee, worden niet warm tijdens het branden en kennen – in tegenstelling tot sommige spaarlampen – geen opwarmtijd.

 

TL-lampen

Bij Handyman vind je tl-buizen in diverse lengtes, diktes, wattages en kleuren. Elke buis heeft een eigen kleurnummer. Daarbij geldt: hoe hoger het nummer, hoe witter (en koeler) het licht. Uiteraard levert Handyman ook starters voor je tl-armaturen uit voorraad.

 

Speciale lampen

Sinds 1 september 2012 mogen er in heel Europa geen gloeilampen meer worden verkocht van meer dan 7 Watt. Uitgezonderd van deze regel zijn speciale gloeilampen, zoals warmtelampen, lampjes in apparaten zoals koelkasten, magnetrons en naaimachines en lampen in bijvoorbeeld schakelborden en terraria. Bij Handyman vind je een ruime keuze aan speciale lampen, precies zoals je van een lampenspecialist mag verwachten. Behoort de lamp die jij zoekt niet tot ons basisassortiment? Dan bestellen we het artikel graag voor je bij onze leverancier. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met een van de Handyman winkels

 

Wil je meer informatie over de verschillende lampsoorten? In onderstaand filmpje legt productspecialist Mark je in tweeënhalve minuut uit wat het verschil is tussen de verschillende soorten lampen, en welke keuze het voordeligst is.

 

Accessoires

Tot ons uitgebreide assortiment accessoires behoren onder meer:

 

Handyman: goed advies, slim vervangen!

Tip: laat je vrijblijvend adviseren

Onze medewerkers weten alles over lampen. Ze adviseren je graag over de beste lamp voor jouw toepassing!

 

Tip: noteer maat, type en wattage van je oude lamp en neem deze gegevens mee naar de winkel!

Zo weet je zeker dat je altijd de juiste lamp aanschaft.

 

Tip: lever gratis je oude lampen in

Handyman helpt je graag het milieu te sparen. Daarom kun je in elke Handyman-winkel gratis je oude tl- en spaarlampen inleveren. Wij zorgen er vervolgens voor dat ze milieuvriendelijk worden afgevoerd.