Sortering

Stofzuiger luchtverfrissers

10 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Stofzuigergeurtjes

Stofzuigen en tegelijkertijd je huis lekker laten ruiken? Dat kan met de stofzuiger luchtverfrissers van onder meer Scanpart, Brise en HG. Deze zijn natuurlijk verkrijgbaar bij stofzuigerspecialist Handyman! Er zijn verschillende geuren beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor een bloemen-, citroen- of vanillegeur.

 

Waarom een luchtverfrisser voor de stofzuiger gebruiken?

Het opgezogen vuil in het stofreservoir verspreidt een muffe geur. Hierdoor ruikt je woning na het stofzuigen alles behalve fris. Dit voorkom je door het gebruik van een stofzuiger luchtverfrisser. Vooral voor hondeneigenaren is dit een echte aanrader, omdat dierenharen een nare geur afgeven als ze te lang in de stofzuiger zitten.

 

Geurparels en geurstaafjes

Stofzuiger luchtverfrissers zijn verkrijgbaar als parels en als staafjes. Heb je een stofzuiger met zak? Gebruik dan geurstaafjes. Deze plaats je rechtstreeks in de nieuwe stofzuigerzak zodra je de zak vervangt. Na het plaatsen komt tijdens het stofzuigen een frisse geur vrij in plaats van een muffe stoflucht. Heb je een zakloze stofzuiger of een robotstofzuiger? Kies dan voor geurparels en strooi deze op de vloer; door de parels op te zuigen komen ze goed binnen in de stofzuiger en krijg je het beste resultaat.