Sortering

Home safety

16 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Home safety

Wil je meer veiligheid in en om het huis? Ook dan kan je terecht bij Handyman. Met onze vele lampen en camera’s worden inbraken of gevaarlijke situaties verleden tijd!

 

Deurbellen en doorguards

Open je de voordeur liever niet voor vreemden? Met een deurbel met camera of Marmitek Doorguard zie je wie er bij je aan de deur staat, nog vóórdat je de deur hebt geopend. Wel zo veilig! Bij veel videodeurbellen kun je bovendien de beelden via internet bekijken of wordt er iedere keer dat er wordt aangebeld een foto gemaakt. Zo kun je ook achteraf nog zien wie er die dag langs is geweest.

 

Inbraakpreventie

Inbrekers wil je vanzelfsprekend buiten de deur houden. Er zijn verschillende producten die een preventieve werking hebben. Denk aan een sensorlamp die aan springt wanneer er beweging wordt gedetecteerd of de TV simulator van Velleman. Hierdoor lijkt het net alsof je thuis op de bank televisie zit te kijken, terwijl je in werkelijkheid van huis bent. Is er toch ingebroken? Dan is de pakkans van de dader een stuk groter als je de beelden van een bewakingscamera kunt overdragen aan de politie. Er zijn bewakingscamera’s voor zowel binnen als buiten te verkrijgen. Een beveiligingscamera heeft bovendien ook een preventieve werking; de kans dat inbrekers je woning links laten liggen als ze de camera’s zien is groot.