Sortering

Afzuigkap onderdelen

78 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 3 4 Volgende

Op zoek naar een onderdeel voor je afzuigkap? Dan ben je bij onderdelenspecialist Handyman aan het goede adres! Zo leveren wij veel universele afzuigkapfilters die je precies op maat kunt knippen voor jouw afzuigkap. Naast de universele filters heeft Handyman ook verschillende vet- en koolfilters die merk- en modelspecifiek zijn. Daarnaast vind je op deze pagina nog meer afzuigkaponderdelen zoals luchtafvoerslangen, uitblaaskleppen en slangklemmen.

Afzuigkap-onderdelen zelf vervangen

Vanaf de jaren ’70 werden de eerste afzuigkappen ook in keukens van gezinnen geplaatst. Tot die tijd werden afzuigkappen alleen in professionele omgevingen gebruikt, zoals gaarkeukens en laboratoria. Dit huishoudelijke apparaat maakt tegenwoordig standaard deel uit van de keuken en zorgt ervoor dat etensgeuren en –dampen worden afgevoerd. In elk huishouden wordt er bijna iedere dag gekookt en dit betekent dat ook de afzuigkap dagelijks gebruikt wordt.

Om de afzuigkap goed zijn werk te laten doen is het belangrijk om het apparaat regelmatig te controleren en te reinigen. Denk hierbij aan het vervangen van lampjes of het vervangen van filters. Met het tijdig vervangen van filters voorkom je etensgeurtjes die blijven hangen en vetaanslag op meubels. Met de afzuigkap-onderdelen van Handyman zorg je ervoor dat je afzuigkap in topconditie blijft en doet waarvoor hij gemaakt is.

Welke afzuigkap-onderdelen heb ik nodig?

Je hebt de gegevens (merk, typenummer, E-nummer) nodig om zeker te zijn dat een onderdeel geschikt is voor jouw afzuigkap. Deze informatie vind je op het zogenoemde typeplaatje dat zich meestal op de onderzijde van het apparaat of achter de klep bevindt.

Je kunt ervoor kiezen om jouw afzuigkap-onderdelen online te bestellen en deze binnen 1-2 dagen te laten bezorgen op een adres, DHL punt of Handyman winkel. Afhankelijk van de beschikbaarheid zijn onderdelen direct af te halen bij één van onze Handyman winkels. Zie je het onderdeel dat je zoekt er niet tussen staan? Neem contact op met onze medewerkers en zij zoeken het graag verder voor je uit!