Acties

Winkelacties

Onderstaande acties gelden alléén in de Handyman winkels

 

Korting op inktpatronen

Lever je lege cartridges in bij één van onze winkels en ontvang korting op nieuwe cartridges of doneer de waarde aan het provinciaal landschap. Jouw lege cartridges zijn dus geld waard! Voor een cartridge met printerkop ontvang je €1 korting, een cartridge zonder printerkop heeft een inruilwaarde van 25 cent. Per nieuwe cartridge die je aanschaft, mag je 1 lege inleveren. Koop je dus 4 nieuwe cartridges, dan mag je 4 lege patronen inleveren.

Jouw lege cartridges kunnen Nederland een beetje mooier maken

Een cartridge kan heel goed meerdere keren gebruikt worden. Inleveren is dus goed voor het milieu maar nu ook goed voor het landschap. Bij het inleveren kan je er nu ook voor kiezen om de waarde te doneren aan het provinciaal landschap.


Weet je niet zeker of jouw cartridge wel of geen printerkop heeft? Als je het Handyman productnummer of de code op (de verpakking van) de cartridge invult in de zoekbalk in onze webshop kun je jouw cartridge opzoeken. Op de detailpagina van het artikel hebben wij bij de specificaties voor je ingevuld of het product een printerkop heeft.

Lever je lege cartridges in bij een van onze winkels. Heb je de cartridges online besteld dan ontvang je een retourzakje bij je bestelling. Doe hier de lege cartridges in en gooi het zakje in de oranje brievenbus bij jou in de buurt.
 

10% korting op lampen

Bij inlevering van 3 kapotte LED-, spaar- of TL-lampen ontvang je 10% korting op je nieuwe lampen. Niet in combinatie met andere aanbiedingen. De korting is niet stapelbaar (inlevering van 6 lampen geeft geen recht op 20% korting).
 

10% korting op batterijen

Bij inlevering van 10 lege batterijen ontvang je 10% korting op je nieuwe batterijen. Niet in combinatie met andere aanbiedingen. De korting is niet stapelbaar (inlevering van 20 batterijen geeft geen recht op 20% korting).

 

Horlogebatterij vervangen

 

Is de batterij van je horloge leeg? Kom dan naar de dichtstbijzijnde Handyman winkel. Onze medewerkers hebben de kennis én professioneel gereedschap om de batterij te vervangen. Deze service kost €9,50. De nieuwe batterij is bij de prijs inbegrepen!

(Afhankelijk van de drukte in de winkel kunnen onze medewerkers het direct voor je doen, of ze vragen je iets later terug te komen om het horloge weer op te halen.)