Sortering

Kookplaatreinigers en -onderdelen

74 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 3 4 Volgende

Kookplaat onderdelen

Bij Handyman vind je allerlei kookplaat onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan hulpstukken voor het aansluiten van het gasfornuis zoals een comfooraansluiting, gaskraan, gasslang en tape. En ook een nieuwe fornuisknop bestel je eenvoudig in onze webshop. Alle kookplaat onderdelen die voor 20:00 uur worden besteld, heb je morgen al in huis!

Kookplaat reinigers

Tijdens het koken wil er nog wel eens wat saus of vet uit de pan spatten. Dit ziet er niet fraai uit en is bovendien niet hygiënisch. Daarom biedt Handyman alle producten om je kookplaat weer brandschoon te maken. Kies bijvoorbeeld voor een radeermes (ook wel schraper genoemd) om vuil en etensrestjes van je keramische kookplaat te schrapen. Ook van onze reinigers en ontvetters knapt je kookplaat direct weer op. Spray het middel op je kookplaat, laat het even inwerken en doe af met een vochtig doekje. Jouw keuken is weer klaar voor de volgende maaltijd!

Wil je geen verzendkosten betalen? Je kunt er ook voor kiezen de kookplaat reiniger op te halen in een van de Handyman winkels. In dat geval komen eventuele verzendkosten te vervallen.