Creditcard

Gratis betalen met je creditcard

Handyman accepteert zowel in de webshop als in haar winkels creditcards van MasterCard en Visa. Voor betalingen met je creditcard wordt je gevraagd naar de 3D SecureCode die achterop de creditcard staat vermeld.

 

Voordelen

√ Je betaling verloopt via een SSL-beveiligde server;

√ Na verificatie van de creditcardgegevens wordt je order direct in behandeling genomen;

√ Creditcardgegevens worden niet opgeslagen;

√ Geen kosten voor de betaalmethode.

 

Nadelen

√ Betaling is beperkt tot een aankoop van € 250,00

 

Zo werkt het

Betaal je met je creditcard, dan worden je creditcardgegevens veilig verwerkt via een beveiligde SSL-procedure en zorgen we samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling van je betaling. Om jou en onszelf te beschermen tegen fraude kun je met je creditcard maximaal € 250,00 afrekenen.

 

Na het invullen van je creditcardgegevens vindt autorisatie plaats op invoer van de juiste gegevens. Wanneer u betaald met een creditcard wordt het geld op het moment van betaling gelijk gedebiteerd. Maakt een onbevoegd persoon onrechtmatig gebruik van je creditcard, dan kun je daar doorgaans bezwaar tegen maken bij je creditcardmaatschappij en wordt het afgeschreven bedrag teruggestort. De meeste creditcardmaatschappijen dragen alle kosten óf beperken de aansprakelijkheid van de cliënt tot een eigen risico van maximaal € 50,00.