Sortering

9V batterijen

5 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

In de Handyman webshop en winkels kun je ook terecht voor 9V batterijen. Deze batterij wordt vooral gebruikt in apparaten waarbij sprake is van een langdurig constant verbruik of waarbij veel vermogen nodig is. Voorbeelden hiervan zijn rookmelders, afstand bestuurbare auto’s en de modelbouw. De 9V batterijen worden ook wel eens blokbatterij, PP3, transistor batterij of 6LR61 genoemd. De eerste 9V batterijen zouden einde jaren ’50 zijn ontwikkeld doordat andere batterijen van die tijd te lage of te hoge voltage hadden voor de transistor radio’s.

Diverse merken en soorten 9V batterijen

Ben je graag milieubewust bezig? En houd je de kosten per gebruik van de batterij graag laag? Dan zijn de oplaadbare 9V batterijen iets voor jou. Als je het aankoopbedrag liever wat lager houdt en je niet vaak 9V baterijen gebruikt, dan zijn de wegwerp/alkaline batterijen de juiste keuze. De lithium variant is zeer geschikt als back-up batterij bij een AED (Automatische Externe Defibrillator), maar ook voor rookmelders. Een lithium batterij gaat vaak 5 keer zo lang mee in een rookmelder dan een alkaline 9V batterij.

Bijna alle 9V batterijen liggen standaard op voorraad in de Handyman winkels. Erg handig als je vandaag nog batterijen nodig hebt! Heb je liever het gemak van thuisbezorgen? Geen probleem, bestel dan via de webshop. Bestellingen die voor 20:00 uur geplaatst zijn worden morgen al bij je afgeleverd (m.u.v. zon- en feestdagen)! Wil je graag meer informatie over 9V batterijen? Of heb je een andere vraag? Wij staan voor je klaar! Bekijk hoe je contact met ons opneemt.