Sortering

Zaklampen en nachtlampjes

18 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Bij Handyman vind je verschillende typen zaklampen, variërend van een klein lampje voor gebruik binnenshuis tot een waterdichte zaklamp met een schijnbereik van wel 180 meter. De modellen die wij aanbieden werken op LED-lampjes. LED geeft een helder licht en is bovendien energiezuinig, waardoor je batterijen langer meegaan. Je hebt keuze uit zaklampen van Philips, Scanpart, Liquu en GP. 

Zaklampen voor outdoor gebruik

Ga je kamperen? Kies dan voor een waterdicht model. Een rubberen handvat zorgt er bovendien voor dat de lamp niet uit je handen slipt wanneer deze nat wordt door de regen. En dat is wel zo fijn als je ’s nachts over een donkere camping loopt en moet zoeken waar het ritsje van je tent zit. Bestel je zaklamp eenvoudig via onze webshop, en wij leveren het product zo snel mogelijk op het door jou gekozen adres, in een van onze winkels of bij een DHL-afhaalpunt. 

Zaklampen voor binnenshuis

Valt de stroom uit in huis? Gelukkig heb je een zaklamp, zodat je gemakkelijk je weg naar en in de stoppenkast kunt vinden! Handyman verkoopt zaklampen met een handzaam formaat, ideaal wanneer je binnenshuis wat extra verlichting nodig hebt. En wist je dat we ook druklampjes hebben die je vast kunt plakken aan een wand? Dit type zaklamp wordt veel gebruikt in een kledingkast; bevestig het lampje aan de binnenzijde van je kast, en je ziet je kledingstukken veel beter! Een andere praktische toepassing van deze druklampjes is om ze in het trapgat te bevestigen, zodat je 's nachts geen felle lamp hoeft aan te doen en toch genoeg licht hebt om veilig de trap af te lopen.