Sortering

Stofzuigerbuizen

22 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Een nieuwe stofzuigerbuis kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe stofzuigerbuis? Dit belangrijke stofzuigeronderdeel bestel je eenvoudig bij Handyman! Wij leveren zuigbuizen van onder meer Miele, Philips, Numatic, Nilfisk en Bosch/Siemens. Ook hebben wij alternatieve uitvoeringen van onze eigen merken Homeparts en Scanpart. Omdat de huismerk stofzuigerbuizen universeel passend zijn, vind je bij ons voor bijna iedere stofzuiger een nieuwe buis!

“Oude” en nieuwe zuigbuizen

Tegenwoordig hebben stofzuigers een inschuifbare telescoopbuis. Deze maak je gemakkelijk langer of korter, afhankelijk van je schoonmaakklus. Heb jij een wat oudere stofzuiger? Dan is de kans groot dat je een “vroegere” zuigbuis nodig hebt, zoals deze Scanpart zuigbuis. Bij deze oudere types klik je de twee delen in elkaar en is de buis niet inschuifbaar. 

De juiste maat

Bij het aanschaffen van een nieuwe stofzuigerbuis is het belangrijk te letten op de diameter ervan. Deze kan 32 of 35 millimeter zijn. Dit is gemeten vanaf de buitenkant van de onderkant óf de binnenzijde van de bovenkant van de zuigbuis. Schaf je de verkeerde maat aan, dan passen de zuigmond en slang van je stofzuiger er niet op! Vind je het lastig zelf de maat op te nemen? Ga dan langs bij een van de Handyman winkels en neem de oude buis of je stofzuigermond mee. Onze productexperts meten het graag voor je op en geven direct advies welke zuigbuis past op jouw stofzuiger.