Sortering

Netvoedingen

11 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Een netvoeding voorziet apparaten van stroom. Dit product wordt ook vaak adapter genoemd. Meestal krijg je bij aankoop van een apparaat de bijbehorende netvoeding meegeleverd. Gaat deze kapot of raak je deze kwijt, dan is dat erg vervelend. Zonder adapter kun je het apparaat immers niet opladen! Gelukkig vind je bij Handyman verschillende universele netvoedingen van Scanpart en Velleman. Deze laders worden geleverd met meerdere pluggen. Daardoor past het product op vrijwel ieder apparaat en kun jij bijvoorbeeld je laptop, camera of huistelefoon weer voorzien van stroom.

De juiste netvoeding voor ieder apparaat

Een netvoeding gebruik je om apparaten zonder accu te voorzien van stroom en om apparaten mét accu op te laden zodat de accu weer vol raakt. De adapter vormt de 230V netstroom om tot een lagere spanning van bijvoorbeeld 9V, 12V of 24V. Niet ieder apparaat werkt op dezelfde spanning. Daarom verkoopt Handyman alleen netvoedingen met een instelbare uitgangsspanning. Zo kun jij aan de hand van de stroomsterkte van het apparaat de juiste spanning instellen, en is iedere adapter bruikbaar voor verschillende apparaten!

Daarnaast heeft niet ieder apparaat dezelfde maat connector. De connector (of plug) is het gedeelte van de stekker waarmee de netvoeding op het apparaat wordt aangesloten. In ons assortiment vind je voornamelijk universele netvoedingen. Deze zijn voorzien van meerdere pluggen. Dankzij deze verwisselbare pluggen past de adapter op bijna ieder apparaat! Vaak kun je deze laders na het bestellen in onze webshop dezelfde dag al ophalen in een Handyman winkel. Handig als de accu van je laptop leeg is en je vandaag nog ergens aan wilt werken op je notebook. Natuurlijk kunnen wij je bestelling ook bij jou thuis leveren. Je hebt het pakketje dan binnen 1 à 2 werkdagen in huis. Wil je iets weten over een netvoeding uit onze webshop? Stel je vraag dan gerust aan onze klantenservice, zij helpen je graag!