Sortering

Alles voor je scheerapparaat

66 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 3 Volgende

Alles voor het scheerapparaat

Door je scheerapparaat goed te onderhouden heb je er jarenlang plezier van. Daarom kun je voor allerlei onderdelen en accessoires voor het scheerapparaat bij Handyman terecht! Met ruim 50 artikelen van Philips, Braun en ons huismerk Scanpart vind je altijd wat je nodig hebt. Van scheerkoppen, scheerborstels, een nieuw scheerapparaatsnoer tot cleaners, Handyman heeft 't!

Heb je toch niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact op met onze klantenservice of vul ons formulier ‘ik zoek een onderdeel’ in. Dan gaan wij meteen voor je op zoek bij onze leveranciers!

 

Nieuwe scheerkoppen

Is het scheerresultaat niet meer zo glad als eerst? Dan zijn de scheerkoppen van jouw scheerapparaat aan vervanging toe. De scheerbladen worden door haren, talg en vuil dat op de huid aanwezig is op den duur minder scherp. Wanneer je meerdere keren over hetzelfde stukje huid moet om alle stoppeltjes te verwijderen, is het tijd om de scheerkop te vervangen. Bij Handyman bestel je eenvoudig scheerhoofden voor vrijwel alle scheerapparaten, bijvoorbeeld voor de Braun Cassette series of de Philips 3000 series.

In ons magazijn hebben wij veel scheerkoppen op voorraad. Voor alle producten op deze pagina geldt dan ook: voor 20:00 besteld, morgen al in huis. Staan de mesjes die jij nodig hebt hier niet bij? Laat het ons weten! We kijken graag voor je na of we het juiste product voor je kunnen bestellen.