Sortering

Afstandsbedieningen en toebehoren

20 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Een nieuwe afstandsbediening kopen

Werkt je afstandsbediening niet goed meer, is deze kapot gevallen of ben je hem kwijtgeraakt tijdens de verhuizing? Geen nood! Bij Handyman vind je altijd een vervangende afstandsbediening. Zo is er een universele Philips afstandsbediening die niet alleen geschikt is voor televisies van Philips, maar ook van andere merken. En met de 4 in 1 afstandsbediening van Made For You bedien je zelfs 4 apparaten tegelijk! Gebruik de zapper bijvoorbeeld om je tv, dvd-speler, Xbox én Hi-Fi installatie te bedienen.

 

One For All

De naam zegt het al; met de One For All afstandsbedieningen heb je nog maar één zapper nodig voor al je apparaten. Kies bijvoorbeeld voor de Essence 3 om drie apparaten gelijktijdig te bedienen. Dit is een universele afstandsbediening die geschikt is voor alle merken. Er zijn ook merkspecifieke afstandsbedieningen te verkrijgen. Deze hebben exact dezelfde functies als je oude zapper. Zo biedt One For All een vervangende afstandsbediening voor onder meer Panasonic, LG, Samsung en Philips.

 

Vandaag weer zappen

Televisie kijken is voor veel mensen onderdeel van een ontspannen avond. Daarom vinden wij het belangrijk dat je zo snel mogelijk weer een goed werkende afstandsbediening hebt. Bepaalde modellen zoals de One For All Essence 3 en de Philips SRP3011 universele afstandsbediening zijn in de Handyman winkels vrijwel altijd op voorraad. Loop dus vandaag nog binnen, dan zit je vanavond weer heerlijk voor de buis! Laat je jouw online bestelling liever thuisbezorgen? Bestel voor 8 uur vanavond, dan heb je jouw nieuwe afstandsbediening morgen in huis.