Sortering

Batterijladers

7 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Veel apparaten in huis werken op batterijen. Neem maar eens een kijkje om je heen. De lijst is eindeloos lang: speelgoed, fotocamera’s, afstandsbedieningen, klokken, laptops, gameconsoles, zaklampen, computermuizen, brandmelders, rekenmachines etc. etc. Wegwerp (alkaline) batterijen zijn minder goed voor het milieu en zijn in verhouding ook nog eens een stuk prijziger. Gebruik daarom oplaadbare batterijen en een batterijlader. Een duurzamer en goedkoper alternatief! De meeste batterijladers van GP worden standaard geleverd met batterijen. 

Een batterijlader, goed voor het milieu en portemonnee

Een batterijlader en oplaadbare batterijen zijn in aanschaf iets duurder dan wegwerp batterijen, maar deze investering betaalt zich snel terug! Bij Handyman vind je een batterijlader voor elke situatie. Zo zitten bij de meeste laders meegeleverde oplaadbare batterijen. Heb je al genoeg oplaadbare batterijen? Bestel dan de lader zonder meegeleverde batterijen.

De batterijladers zijn zowel in de Handyman winkels als webshop verkrijgbaar. Voor bestellingen via de Handyman webshop geldt: op werkdagen voor 20:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis! Vragen over batterijladers kun je stellen aan onze winkelmedewerkers of via de klantenservice.