Sortering

D batterijen

5 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

D batterijen - ook wel zaklamp batterij, mono batterij, D cel of LR20 genoemd – zijn ook terug te vinden in het batterijen assortiment van Handyman. De eerste D batterijen werden al in 1898 geïntroduceerd. Vanaf het begin werd de batterij gebruikt voor (grote) zaklampen en werd daardoor bij het grote publiek bekend als de zaklamp batterij. Tegenwoordig wordt de batterij ook voor allerlei andere doeleinden gebruikt, zoals megafoons, boomboxen, radio ontvangers en veiligheidssystemen. De batterij heeft een diameter van 33,2 mm en een lengte van 61,5 mm. 

D batterijen bij Handyman

Ga je binnenkort kamperen? Of staat er een sportdag op de planning? Met de D batterijen van de merken Durcacell en GP voorzie je allerlei apparatuur weer van nieuwe energie. Zo hoef je niet in het donker de ingang van de tent te zoeken en schreeuw jij de eindstand verstaanbaar door de megafoon. Handyman heeft zowel alkaline (niet oplaadbare) en oplaadbare D batterijen in het pakket zitten. De wegwerp D batterijen zijn ideaal wanneer je apparaten niet veel stroom nodig hebben en/of je deze niet vaak gebruikt. De oplaadbare variant zijn juist een uitkomst als het tegenovergestelde het geval is, energieverslindende apparaten die constant worden gebruikt.

Zowel in de Handyman webshop als winkels zijn de D batterijen verkrijgbaar. Bestel je de batterijen vandaag voor 20:00 uur via de webshop dan worden de batterijen morgen al bij je bezorgd (m.u.v. zon- en feestdagen).Wil je je apparaten direct voorzien van nieuwe energie? Loop dan binnen bij één van de ruim 80 winkels. Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.