Stofzuigers, stofzuigerzakken & accessoires

Stofzuigers met een glimlach

De stofzuiger is een schoonmaakhulpje dat niet meer weg te denken is uit ons dagelijks leven. We stofzuigen regelmatig om het huis gemakkelijk schoon te houden en een prettige leefsfeer te creëren. Door het grote aanbod stofzuigers en stofzuigeraccessoires is er voor elk huishouden wel een geschikt hulpje te vinden. Met ons uitgebreide assortiment is Handyman hét adres voor stofzuigers in Nederland!

Zo vind je bij ons de bekende vrolijke stofzuigers Henry en Hetty van Numatic, die ervoor zorgen dat stofzuigen een stuk leuker wordt. Deze stofzuigers zien er klein en schattig uit, maar het zijn echte krachtpatsers! De stofzuigers zijn uitgerust met twee standen (600-1200W), zodat zowel een eenvoudig klusje als het echte zware werk geen probleem is. Bovendien kom je met de lange kabel van 12,5 meter gemakkelijk overal bij en heb je een werkbereik van maar liefst 27 meter. Kortom, met Henry en Hetty begin jij lachend aan je schoonmaakklus!
 

Stofzuigerzakken voor elke stofzuiger

Bij Handyman heb je keuze uit meer dan 350 verschillende stofzuigerzakken. Zo hebben we originele stofzakken van meer dan 80 verschillende merken, zoals AEG, Bestron, Black & Decker, Bosch, Electrolux, FAM, Hoover, Kenwood, Miele, Moulinex, Nilfisk, Numatic, Philips, Rowenta, Samsung, Siemens en Tristar. Daarnaast bieden we voordelige huismerk stofzakken. Deze stofzakken van ons huismerk Scanpart zijn een voordelig alternatief voor de originele stofzakken.
 

Stofzuigeraccessoires: mix & match

Je stofzuiger is gemakkelijk aan jouw specifieke wensen aan te passen met ons uitgebreide assortiment stofzuigeraccessoires met stofzuigerslangen, stofzuigerbuizen, zuigmonden, handgrepen, wartels en stofzuigerfilters. Zo zijn er speciale stofzuigermonden- en borstels voor huisdieren, zodat haren en pluizen gemakkelijk kunnen worden opgezogen. Ook zijn er speciale (HEPA) stofzuigerfilters voor mensen met huisstof allergieën, waarbij ook de kleinste allergie-veroorzakende stofdeeltjes en allergenen worden opgevangen.
 

Met stofzuigeronderdelen de levensduur verlengen

Vaak wordt bij een mankement al snel een nieuw apparaat aangeschaft, terwijl in veel gevallen het probleem zelf op te lossen is. Met onze stofzuigeronderdelen zorg je ervoor dat de levensduur van je stofzuiger makkelijk kan worden verlengd. Zo hebben we stofzuiger koolborstels, stofzuigersnoeren, stofzakhouders, zwenkwielen, accu's en overige stofzuigeronderdelen. Bij het vinden van het juiste onderdeel is het van belang dat je het merk en type van de stofzuiger noteert. Zo weet je zeker dat het onderdeel geschikt is voor je stofzuiger. Je hoeft gelukkig geen techneut te zijn om een nieuw onderdeel zelf te kunnen plaatsen. Mocht je er toch niet uitkomen, dan geven onze productexperts in de winkels je graag advies!