Services in de winkels

Sleutel service

Of het nu is omdat de kinderen naar school gaan, dat je de buren een sleutel wilt geven om op het huis te passen of misschien omdat je zelf een sleutel bent verloren:

Een extra sleutel komt altijd van pas. Een moderne sleutel-scanner zou ook jouw persoonlijke sleutel herkennen, zodat je zeker weet dat je naar huis gaat met een kwalitatief hoogwaardige sleutel die ook nog eens werkt. Maar waar kan je tegenwoordig nog je sleutel laten bijmaken door deskundige sleutelmakers die ervoor zorgen dat jouw sleutels klaar worden gemaakt terwijl je wacht of dat je zelfs ondertussen nog even snel een andere boodschap zou kunnen halen? Bij Handyman natuurlijk

Batterij Vervanging

Iedereen heeft het weleens meegemaakt: je kijkt met trots op je horloge en zegt hardop ‘Hé, dat is gek zeg’ , spontaan loopt je horloge achter:

Of je wijzertje is zelfs helemaal gestopt met tikken. Wat doe je nu? De meeste mensen denken: ‘in de kast met dat ding’. Ontzettend zonde! De kans is enorm groot dat het gewoon aan de batterij ligt. Tijd om je horlogebatterij te vervangen dus! Maar waar kan ik naartoe om dit professioneel te laten uitvoeren? Terug naar die dure juwelier die er waarschijnlijk de hoofdprijs voor vraagt, omdat je ‘garantietermijn’ is verstreken? Waar zou je dit anders professioneel kunnen laten uitvoeren? Bij Handyman natuurlijk!

Print, Kopieer en Scan Service

Je moet nog het werkstuk van je zoon of dochter printen en eenmaal geprint zien de kleuren er toch maar vreemd uit en wat blijkt... je cartridges zijn volledig uitgedroogd:

Je bent echt niet de enige die deze ergernissen ervaart. Uit onderzoek blijkt namelijk dat: 90% van de huishoudens weleens ervaart dat hun inkt cartridges uitgedroogd of zelfs op zijn en wel 30% geen mogelijkheid tot scannen heeft. Wat nu als er van je wordt gevraagd om een document in te scannen of te kopiëren, maar jouw printer dit helemaal niet kan? Waar krijg je de perfecte print, maak je de snelste scan of kopieer je het werkstuk van je zoon of dochter? Bij Handyman natuurlijk!

Rollatorservice

Naarmate we meer en meer levenservaring hebben, moeten we vaststellen dat lopen niet meer gaat zoals we zouden wensen:

Je zou nog graag een blokje om willen of misschien een boodschapje doen bij het winkelcentrum, maar je loopt niet meer zo zeker als dat je deed. Toch willen we zo lang mogelijk mobiel blijven en ons zoveel mogelijk onder de mensen begeven. Een rollator of een rolstoel is dan de oplossing. Je wil er eentje proberen, maar waar zou je terecht kunnen voor niet alleen mobiliteitshulpmiddelen, maar bijvoorbeeld ook voor reparaties en montage? Bij Handyman natuurlijk!