Sortering

Hoofdtelefoons

27 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 Volgende

Hoofdtelefoons

Ben je op zoek naar een goede hoofdtelefoon? Dan ben je bij Handyman aan het goede adres! Kies voor een hoofdtelefoon van merken als JVC, Sony of Apple. Alle modellen hebben zachte oorkussens die over je oren worden geplaatst. Dit zorgt voor een goed en helder geluid. Bovendien heb je minimaal last van omgevingsgeluid. Een on-ear hoofdtelefoon is zeer geschikt wanneer je stil zit. Bijvoorbeeld als je een serie wilt volgen op de tablet terwijl je partner televisie kijkt. Wil je juist tijdens het sporten of een andere activiteit genieten van een muziekje? Kies dan voor oortelefoons. Deze blijven ook tijdens het bewegen goed op hun plek.

 

De verschillende modellen

Oortelefoons zijn verkrijgbaar in verschillende modellen:

In-ear oordopjes gaan een stukje in je oor maar sluiten je gehoorgang niet helemaal af. Hierdoor kun je jezelf goed focussen op het geluid van je muziek, zonder helemaal afgesloten te worden van omgevingsgeluiden. Dit is bijvoorbeeld prettig in het verkeer; je hoort auto’s aankomen.

Inner-ear oortelefoons gaan iets verder in je oor; je draagt ze in je gehoorkanaal. Hierdoor wordt je gehoorgang afgesloten en hoor je nauwelijks nog omgevingsgeluiden. Dit model is erg prettig als je helemaal op wilt gaan in de muziek of wanneer je bijvoorbeeld een taalcursus volgt.

Oortelefoontjes met oorhaak zijn voorzien van een plastic “haak” die je over je oor schuift. Meestal zijn dit in-ear modellen. Dit model wordt veel gebruikt door sporters, omdat de oordopjes extra goed blijven zitten dankzij de oorhaak.

On-ear koptelefoons zitten op je oorschelp. Hierdoor word het omgevingsgeluid niet volledig afgesloten. Dit is een stuk veiliger in het verkeer.

Over-ear koptelefoons zijn koptelefoons waar je gehele oorschelp binnen het kussen valt. Over het algemeen sluiten deze koptelefoons het omgevingsgeluid helemaal af. Deze koptelefoons zijn ideaal om thuis op de bank te genieten van jou favoriete muziek.

 

Aansluiting van de hoofdtelefoon

De meeste koptelefoons op deze pagina hebben een bekabelde aansluiting. Je sluit de hoofdtelefoon met behulp van een 3,5 mm stereo jack kabel aan op je smartphone of tablet. Er zijn ook draadloze modellen verkrijgbaar. Deze maken via bluetooth verbinding met het mobiele apparaat. Een groot voordeel hieraan is dat er nooit een kabeltje in de weg zit.

 

Hoofdtelefoons voor kinderen

Handyman heeft voor iedereen een geschikte hoofdtelefoon. Ook voor kinderen! De JVC TinyPhones hebben een kleinere pasvorm en zijn uitgerust met een volumebegrenzer. Zo kun je jouw kinderen met gerust hart hun favoriete YouTube filmpjes laten bekijken, zonder bang te zijn dat ze hun gehoor beschadigen met te hard geluid. Uiteraard zijn de TinyPhones koptelefoons uitgevoerd in vrolijke kleuren. 

 

Gekleurde oortelefoons

Oortelefoontjes zijn al lang niet meer enkel verkrijgbaar in zwart en wit; ze worden gemaakt in allerlei leuke kleuren. Dus houd je wel van een beetje kleur? Kies dan voor een paarse, blauwe, roze, rode of groene uitvoering en oogst bewonderende blikken.