Sortering

Knoopcel batterijen

88 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 3 4 Volgende

Knoopcel batterijen

Knoopcel batterijen zijn ronde, platte batterijen die veel gebruikt worden in horloges, elektronisch speelgoed, zaklampen, weegschalen en andere alledaagse apparaten. Handyman verkoopt knoopcel batterijen van onder meer Duracell, GP, Panasonic en Philips. Er zijn veel verschillende typen. Populaire batterijtypen zijn CR2032, CR2025, LR44, SR57, DL2025 en CR2354. Welk type batterij het is, staat op de knoopcel zelf. Lees het type af van de oude knoopcel en zoek op onze website naar de juiste vervanging. Aan de linkerkant van deze pagina vind je de filters, waarmee je gemakkelijk de eigenschappen selecteert van de batterij die jij zoekt.

 

Oplaadbare knoopcellen

De meeste knoopcellen zijn niet oplaadbaar. De IIQUU CR2450 Knoopcel Lithium batterij is de enige knoopcel in ons standaard assortiment die oplaadbaar is. Andere oplaadbare typen kunnen we speciaal voor je bestellen bij onze leverancier. Informeer hiervoor vrijblijvend bij een Handyman winkel of onze klantenservice.

 

Thuisbezorgen of ophalen in de winkel

Bestel je nieuwe batterij vandaag voor 8 uur ’s avonds, dan wordt deze morgen al bij jou thuis geleverd. Je kunt er ook voor kiezen je bestelling in de winkel of bij een DHL-afhaalpunt te laten bezorgen. De knoopcel ligt in dat geval na maximaal 2 dagen voor je klaar.

Maak jij liever gebruik van onze persoonlijke service? De Handyman winkels hebben veel verschillende typen knoopcel batterijen standaard op voorraad. Loop gerust bij ons binnen! Tip: neem de oude batterij mee naar de winkel, dan zoekt jouw “Handyman” of “Handywoman” de juiste batterij voor je in het schap. Zo weet je zeker dat je met het juiste batterijtype de deur uitloopt! Je kunt de Handyman winkel bij jou in de buurt ook alvast bellen, om na te vragen of zij de specifieke knoopcel in hun assortiment hebben. Zij reserveren het product voor je zodat je zeker niet mis grijpt.

 

Service: horlogebatterij vervangen

Is de knoopcel batterij voor je horloge? Zelf fröbelen is niet nodig: wij vervangen met zorg de batterij voor je. Deze service kost €8,50. Het nieuwe batterijtje is bij deze prijs inbegrepen.