Alles om te stofzuigen

645 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 3 ... 27 Volgende

Onze bestverkochte stofzuigers

Kies het model dat het beste aansluit bij jouw wensen:

Stofzuigerzakken

Handyman is een echte stofzuigerspecialist! Wij bieden voor (bijna) iedere stofzuiger de juiste stofzuigerzak. In ons assortiment stofzuigerzakken vind je zowel originele stofzakken als voordelige huismerk stofzakken voor meer dan 350 stofzuigermerken. De juiste stofzak voor jouw type stofzuiger vind je gemakkelijk en snel met onze handige stofzuigerzak keuzehulp!
 

Stofzuigeraccessoires

Daarnaast biedt Handyman verschillende stofzuigeraccessoires zoals zuigmonden, handgrepen, stofzuigerbuizen, stofzuigerslangen, stofzuigerfilters en wartels.
 

Stofzuigeronderdelen

Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor stofzuigeronderdelen van bekende merken als Miele, Numatic, Philips, Bosch Siemens, Samsung en AEG. Je kunt kiezen uit een groot assortiment met onder meer (zwenk)wielen, stofzuigersnoeren, stofzakhouders en koolborstels. Voor veel van deze onderdelen is tevens een (goedkoper) universeel onderdeel van onze huismerken Scanpart of Homeparts te verkrijgen. En we kunnen zelfs nog veel meer producten leveren dan er op onze website staan! Neem dus gerust contact met ons op als je niet kunt vinden wat je zoekt.
 

Stofzuigers

Ook de bekende Henry en Hetty stofzuigers van Numatic zijn bij ons verkrijgbaar. Deze vrolijk ogende apparaten zijn uitgerust met twee motorstanden (420-620W), zodat zowel een eenvoudig klusje als het echte zware werk geen probleem is.  Zo wordt stofzuigen een fluitje van een cent!