Alles om te stofzuigen

         

         

Stofzuigerzakken

Handyman is een echte stofzuigerspecialist! Wij bieden voor (bijna) iedere stofzuiger de juiste stofzuigerzak. In ons assortiment stofzuigerzakken vind je zowel originele stofzakken als voordelige huismerk stofzakken voor meer dan 350 stofzuigermerken. De juiste stofzak voor jouw type stofzuiger vind je gemakkelijk en snel met onze handige stofzuigerzak keuzehulp!
 

Stofzuigeraccessoires

Daarnaast biedt Handyman verschillende stofzuigeraccessoires zoals zuigmonden, handgrepen, stofzuigerbuizen, stofzuigerslangen, stofzuigerfilters en wartels.
 

Stofzuigeronderdelen

Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor stofzuigeronderdelen van bekende merken als Miele, Numatic, Philips, Bosch Siemens, Samsung en AEG. Je kunt kiezen uit een groot assortiment met onder meer (zwenk)wielen, stofzuigersnoeren, stofzakhouders en koolborstels. Voor veel van deze onderdelen is tevens een (goedkoper) universeel onderdeel van onze huismerken Scanpart of Homeparts te verkrijgen. En we kunnen zelfs nog veel meer producten leveren dan er op onze website staan! Neem dus gerust contact met ons op als je niet kunt vinden wat je zoekt.
 

Stofzuigers

Ook de bekende Henry en Hetty stofzuigers van Numatic zijn bij ons verkrijgbaar. Deze vrolijk ogende apparaten hebben veel vermogen en vallen desondanks in energieklasse A. Van deze stofzuigers heb je jarenlang plezier. Niet voor niets heb je maar liefst 6 jaar garantie op het apparaat!