Stofzuigermonden

93 artikelen
1
2 3 4 Volgende

Voor stofzuigers heeft Handyman allerlei soorten stofzuigermonden. Niet elke stofzuigermond is namelijk even goed te gebruiken op elke ondergrond. Zo heb je een stofzuigermond voor bepaalde type vloeren, bijvoorbeeld voor parket en tapijt. Daarnaast heb je ook borstels voor speciale toepassingen zoals turbo-, meubel- en dierenhaarborstels. 

Voor elke klus de juiste stofzuigermond

Bij Handyman vind je de juiste stofzuigermond voor elke klus en ondergrond! Ongeacht of je vloerbedekking, laminaat, parket, tegels of een combinatie hiervan hebt. Zo hoef je dus met een speciale parketborstel niet bang te zijn dat er krassen worden achtergelaten op je mooie houten vloer. En met een katten- en hondenhaar borstel verwijder je eenvoudig alle dierenharen van meubels, tapijt en vloerkleed!

Weet je niet zo goed welke stofzuigermond je het beste kunt gebruiken? Stel je vraag dan aan onze klantenservicemedewerkers of ga eens langs bij één van de ruim 80 winkels. We helpen je graag bij het maken va de juiste keuze. In de Handyman winkels liggen veel zuigmonden standaard op voorraad, handig als je vandaag nog een nieuwe wil aanschaffen. Krijg je een nieuwe stofzuigermond liever thuis bezorgd? Geen probleem, bestel dan in onze webshop! Als je hier voor 20:00 uur bestelt heb je het morgen al in huis.