Reviewbeleid Handyman.nl

Wij nodigen alle klanten van Handyman.nl van harte uit om een review over onze webshop Handyman.nl of een artikel te schrijven. U helpt daar niet alleen ons mee, maar belangrijker nog, ook andere (potentiële) klanten van Handyman.nl, die zich online oriënteren. Wilt u een review schrijven? Geweldig, dat waarderen wij. Hou wel rekening met onderstaande voorwaarden en richtlijnen tijdens het schrijven van uw (product) review, zodat uw review snel zichtbaar is op onze website.

 

Het schrijven van een review is voorbehouden aan klanten van Handyman.nl die ook daadwerkelijk een artikel hebben gekocht.


Beperk uw review tot uw persoonlijke ervaringen aangaande het artikel, onze webshop, de kwaliteit, prijs, verzending en andere aan het gebruik gerelateerde ervaringen/opmerkingen.
Reviews met ongepaste/kwetsende taal, zoals b.v. scheldwoorden, racistische uitlatingen, beledigingen of anders worden niet geplaatst.

 

  • Het is niet toegestaan om naar andere websites, Youtube kanalen en/of (prijs) campagnes te verwijzen.
  • Handyman.nl zal nooit enige vergoeding/beloning, in welke vorm dan ook, geven voor het plaatsen en/of verwijderen van een review.
  • Schrijf uw review bij voorkeur in de Nederlandse taal, Engelstalig mag ook. Alle andere talen zijn niet toegestaan.

 

Handyman.nl behoud zich het recht voor om direct of op elke gewenst moment een review te verwijderen wanneer:

  • Eén of meerdere voorwaarden niet zijn nageleefd.
  • De automatische controle een afwijkend patroon vaststelt, en wij reden hebben om aan te nemen dat de review niet door een klant van Handyman.nl en gebruiker van het artikel is geschreven.
  • Op verzoek van de klant zelf.
  • De review contactinformatie en/of privacygevoelige informatie bevat.
  • De review feitelijke onjuistheden bevat.

 

Een negatieve ervaring is voor ons nooit een reden om uw review af te keuren of te verwijderen. Als de review voldoet aan de voorwaarden, dan komt deze online. Hoe negatief of positief hij ook is.

 

Hoe reviews worden verzameld en getoond.

Bij elk artikel op onze website of app is een review-onderdeel waar u uw eigen review kunt starten. Dit is alleen mogelijk wanneer u het product ook daadwerkelijk bij ons gekocht heeft. Zonder bestaand account kunt u geen review achterlaten.

Daarnaast nodigen we alle kopers na enkele weken uit om het gekochte product te reviewen. Wij koppelen daarvoor automatisch en éénmalig de ordergegevens (bestelnummer en daaraan gekoppelde producten) aan deze éénmalige uitnodiging.

Productreviews blijven bewaard en gekoppeld aan het betreffende artikel voor de duur dat het artikel, onder ongewijzigde specificaties, deel uit maakt van ons assortiment.

Reviews zijn nooit direct zichtbaar. Dat komt omdat de herkomst en inhoud eerst automatisch of handmatig worden gecontroleerd. Deze controle doen we zelf of laten we doen door een derde partij.

 

Productreviews:

Alleen wanneer een klant het artikel ook echt heeft gekocht kan er een review worden geschreven. Alleen zo weet u zeker dat reviews zijn geschreven door ervaringsdeskundigen.

Een productreview dient over het betreffende artikel te gaan, niet over andere zaken, daarvoor is de algemene review het aangewezen kanaal.

Om verwarring bij andere bezoekers van onze webshop te voorkomen dient de actuele prijs niet in de review te worden vermeld.

 

Waardering product reviews:

Bij het schrijven van een review wordt u gevraagd het artikel te waarderen door het “sterren” toe te kennen. Hoe meer “sterren” hoe beter u het product waardeert, met als maximum 5 “sterren”.

De gemiddelde waardering wordt berekend op basis van de gegeven reviews, welke na iedere review automatisch wordt herrekend.

 

Algemene reviews:

Algemene review gaan over onze webshop of de service zoals u die ervaren heeft.

Wij werken hiervoor samen met Kiyoh, die voor ons de algemene reviews verzamelt. Deze reviews worden op Handyman.nl gepresenteerd, maar staan niet op onze servers. Voor meer informatie over Kiyoh, de manier van verzamelen, de echtheid van deze reviews en hoe de reviewscore wordt berekend kun je terecht op de website van Kiyoh.
 

Ook dit zijn reviews die ook alleen maar klanten van Handyman.nl kunnen plaatsen, na een persoonlijke uitnodiging (en na een daadwerkelijke aankoop). Ook deze uitnodiging is éénmalig.
Voor deze uitnodigingen en reviews gelden dezelfde voorwaarden en regels als hierboven omschreven. Aanvullend hierop gelden de gebruiksvoorwaarden zoals door Kiyoh worden gehanteerd en in welke uw privacy gewaarborgd wordt.

 

Waardering algemene reviews:

Bij het schrijven van een review wordt u gevraagd het artikel te waarderen door het “sterren” toe te kennen. Hoe meer “sterren” hoe beter u het product waardeert, met als maximum 5  “sterren”.

De gemiddelde waardering wordt berekend op basis van de gegeven reviews, welke na iedere review automatisch wordt herrekend.

 

Goed om te weten

Wij hechten veel waarde aan uw mening en zien uw review dan ook met belangstelling tegemoet, ook als die slecht is.