Alle soorten kabels bij Handyman

399 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 3 ... 17 Volgende

Ben je op zoek naar een geluidskabel, beeldkabel, netwerkkabel, USB-kabel of smartphonelader? Voor deze en nog veel meer soorten kabels ben je bij Handyman aan het juiste adres! Er zijn zoveel verschillende typen kabels met diverse aansluitingen te verkrijgen dat je misschien twijfelt welke jij nodig hebt. Met de handige kabel keuzehulp hieronder vind je snel de juiste kabel door de 1e en 2e aansluiting te selecteren. En mocht je er niet uitkomen, dan helpen onze medewerkers je graag verder!

Kabel accessoires

Ook kabel accessoires zijn ruim vertegenwoordigd in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan splitters, schakelaars, antenneversterkers, (Powercube) stekkerblokken, HDMI converters, kabelhaspels… Noem maar op! Een ruim scala aan producten is standaard op voorraad in de Handyman winkels. Wel zo handig als je het direct nodig hebt! Voor de meeste producten geldt: op werkdagen voor 20:00 uur besteld = de volgende werkdag al in huis.
 

Reisstekkers

Ga je op reis? Dan mag een reisstekker niet ontbreken in je bagage. In het buitenland, en met name buiten Europa, wordt vaak een andere elektrische aansluiting gebruikt dan in Nederland. Dankzij een reisstekker past het apparaat in andere landen alsnog in het stopcontact. Ook wanneer je in het buitenland apparaten gekocht hebt die je hier in Nederland wilt gebruiken biedt een wereldstekker uitkomst.