Bezorging & verzendkosten

Verzendkosten

Bestellingen vanaf 50,- worden gratis verzonden. Tot de 50,- rekenen we 5,95 verzendkosten. Als je kiest voor ophalen in één van onze winkels worden er vanzelfsprekend geen verzendkosten berekend.

Voor speciale bestellingen (artikelen die we niet in het standaardassortiment hebben en op verzoek voor je bestellen) kunnen andere tarieven gelden.


Levertijd

Voor de meeste artikelen geldt dat als je op werkdagen voor 20:00 bestelt, je de bestelling de volgende dag in huis hebt. Bij ieder artikel staat de levertijd specifiek vermeld, zodat je het kan zien als deze afwijkt. Een groot gedeelte van de artikelen is direct af te halen in onze winkels. Ook dit staat vermeld op de artikelpagina.

Verzending

Zodra je bestelling klaar staat voor verzending sturen we je per e-mail een bericht. Hierin vermelden we ook de track&trace code van de vervoerder (DHL), zodat je de status van de levering vanaf de volgende ochtend kunt volgen. Tevens vermelden we of je bestelling door de brievenbus past of dat het een pakketje is, zodat je in het eerste geval er niet voor thuis hoeft te blijven.

  • Past het wél door de brievenbus zonder omverpakking?
    We begrijpen dat het niet altijd uitkomt om een pakketje in ontvangst te nemen. Daarom gaan we bij Handyman een stapje verder. Past je bestelling wél door de brievenbus wanneer de omverpakking verwijderd is, dan doen we dat! Je hoeft er dan niet voor thuis te blijven. De (platte) omverpakking wordt wel bij het artikel gevoegd. Deze service tast op geen enkele wijze je recht op retour aan.


Bestelling ophalen

Het is ook mogelijk je bestelling op te halen in één van onze 13 winkels. Dit kan meestal direct! Ook kun je er voor kiezen je bestelling op te halen bij een DHL Servicepunt. Voor deze laatste geldt ook dat als je voor 20:00 bestelt, je de bestelling de volgende dag al kunt ophalen.

Echter kan dit afwijken wanneer u kiest voor de optie achteraf betalen in de winkel en het artikel niet op voorraad is in de desbetreffende winkel. De weergegeven winkelvoorraad wordt elk uur geactualiseerd en kan soms afwijken van de werkelijke voorraad.

Inleveren elektrische apparaten & inktcartridges

Als je bij Handyman een elektrisch apparaat aanschaft kun je het oude apparaat kosteloos inleveren. Meer informatie. Daarnaast krijg je bij Handyman korting op je nieuwe cartridges bij het inleveren van je lege/oude cartridges! Wij zorgen vervolgens voor de duurzame verwerking.