Alle soorten lampen bij Handyman

345 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 3 ... 15 Volgende

Lampen

Halogeenlampen

Halogeenlampen kunnen gebruikt worden voor veel verschillende toepassingen. Bij Handyman vind je deze lampen van de merken GP en Philips en in verschillende vormen, namelijk buis, capsule, classic, globe, kaars, kogel, lineair en reflector. Bij de aanschaf van een halogeenlamp is het belangrijk dat de lamp de juiste fitting heeft, want hier kan veel verschil in zitten. Ook hierin heeft Handyman een divers aanbod, zoals E14, E27, G4/GU4, G9, GU10, GU5,3, GY6,35 en R7S.
 

LED lampen

De LED lamp een uiterst duurzame lamp waarmee je zowel energie als het milieu mee spaart. Handyman verkoopt ledlampen van verschillende merken, zoals GP en Philips. Ook bij Handyman vind je deze LED lampen in verschillende vormen terug. Zo zijn de lampen beschikbaar in de vormen classic, globe, kaars, kogel en reflector. Deze lampen zijn beschikbaar met de fittingen E14, E27, G4/GU4, GU10 en GU5,3.
 

TL lampen

Door de grote lichtopbrengst en de goede verspreiding van het licht zijn TL lampen uitermate geschikte voor kantoren, winkels en scholen. Een TL lamp gaat ongeveer acht keer langer mee dan gewone gloeilampen. Bij Handyman vind je TL lampen van Philips met een 2 pins fitting.
 

Spaarlampen

De spaarlamp wordt in veel huishoudens in Nederland gebruikt, omdat het een energiezuinige lamp is. Bij Handyman vind je spaarlampen van de merken GP en Philips. De lampen zijn beschikbaar in de vormen classic, globe, kaars, kogel en spiraal en hebben een E14 of E27 fitting.
 

Speciale lampen

Onder het aanbod speciale lampen vallen lampen voor verschillende huishoudelijke apparaten. Zo heeft Handyman in het aanbod een ovenlamp, koelkastlamp, zonnebanklamp, naaimachinelamp, kopspiegellamp, nachtlamp en gasontladingslamp. Deze lampen hebben een E14 of E27 fitting en zijn van de merken Scanpart, Tempomatic, Whirlpool of Philips.
 

Lamp accessoires

Zaklampen

Het is altijd fijn om een zaklamp in huis of in de auto te hebben liggen. De zaklampen die in het assortiment van Handyman zitten zijn lichtgewicht en gebruiksvriendelijk. Elke zaklamp maakt gebruikt van LED lampen waardoor de batterijen langer mee gaan. De reikvlakten verschilt per zaklamp.
 

Zekeringen

Een zekering, ook wel smeltveiligheid genoemd,  zorgt ervoor dat elektrische apparaten of installaties geen schade oplopen wanneer deze te hoge stromen ontvangen. Handyman heeft een breed aanbod zekeringen namelijk 500mA, 800mA, 1A, 1.25A, 1.60A, 2A, 3.15A, 4A, 5A, 6.3A, 10A, 16A, 20A en 25A.
 

Fittingen en stekkers

Een fitting zorgt ervoor dat de lamp door middel van schroefdraad aan de lampvoet kan worden bevestigd. Handyman heeft witte en zwarte fittingen in zowel E14 als E27 formaat. Handyman heeft ook stekkers met randaarde en in verschillende kleuren, zoals zwart en wit. 
 

Starters

Starters worden gebruikt voor het ontsteken van fluorescentielampen ofwel TL lampen door middel van elektromagnetische VSA’s. De starter is makkelijk en zonder extra gereedschap te installeren. In het assortiment van Handyman zitten S10 starters en S2 starters van het merk Philips.
 

Schakelklokken

Met een schakelklok zijn verlichting en elektrische apparaten automatisch in en uit te schakelen. Is zeer eenvoudig in te stellen en per half uur instelbaar d.m.v. vaste ruiters. Bespaar energie en maak je huis een minder aantrekkelijk doelwit voor inbrekers bij afwezigheid. 
 

Lever je in één van onze winkels 3 kapotte TL-, LED of spaarlampen in, dan ontvang je 10 % korting op de aanschaf van nieuwe lampen!