Sortering

Stofzuiger handgrepen

14 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Een vervangende stofzuiger handgreep kopen

Soms is de handgreep van je stofzuiger niet meer in orde, waardoor het je erg lastig wordt gemaakt om te stofzuigen. Een kapotte vergrendelknop zorgt er bijvoorbeeld voor dat de handgreep niet vast blijft zitten en steeds los raakt van de stofzuigerbuis. Gelukkig zijn bij Handyman vervangende pistoolgrepen verkrijgbaar. Zo hoef je niet de complete stofzuigerslang of –nog erger- de stofzuiger zelf te vervangen. Met deze goedkope oplossing kun je snel weer aan de slag!

 

De geschikte stofzuigergreep kiezen

Als stofzuigerspecialist verkopen wij handgrepen voor (vrijwel) iedere stofzuiger. Voordat je een nieuwe stofzuiger handgreep gaat bestellen is het belangrijk dat je de maat van jouw stofzuiger weet. Deze kun je op twee manieren opmeten:

Deze afbeelding laat zien waar je meet:

Kies voor een handgreep van 32 millimeter als je uitkomt op een maat van 31 of 32 millimeter. Is de door jou gemeten diameter 34 of 35 millimeter, dan heb je een handgreep in maat 35 millimeter nodig.

 

Origineel of huismerk?

In het assortiment van Handyman vind je de originele stofzuiger handgrepen van A-merken als Numatic, Philips, Bosch en Siemens. Je kunt ook kiezen voor onze huismerken Scanpart en Homeparts. Deze merken maken alternatieve uitvoeringen van stofzuigeronderdelen. De handgrepen van het huismerk zijn veelal universeel geschikt voor alle stofzuigers met een buisdiameter van ofwel 32 ofwel 35 millimeter.