Sortering

Originele HP 364 cartridges

12 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

HP 364 inkt kopen

Eén van de meest verkochte inktpatronen is de HP 364 cartridge. Deze serie wordt dan ook gebruikt in printers die je in veel huishoudens tegenkomt, zoals de Photosmart 5520. Wil jij originele HP 364 inkt kopen? Dan ben je bij inktspecialist Handyman aan het juiste adres! Op deze pagina vind je alle inktcartridges uit deze serie.

 

Zwart en/of kleur

De inktcartridges uit de HP 364 lijn zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Hoeft er slechts één inktpatroon vervangen te worden? Kies dan voor zwart of een enkele kleur. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een combo- of multipack. Hierin vind je zowel de zwarte cartridge als alle drie de kleuren. De aanschaf van een multipack is goedkoper dan de aanschaf van vier losse patronen.

 

De beste prijs? Kies voor een HP 364XL cartridge

Extra voordelig printen doe je met een HP 364XL cartridge. Deze bevatten meer inkt dan de standaard inktcartridges. Logischerwijs maak je daarom met een HP 364XL cartridge meer printjes voordat het patroon leeg is. In verhouding is een cartridge met hoge capaciteit bovendien voordeliger.

 

HP printers met 364 cartridges

De belangrijkste printers die gebruik maken van de 364 inktserie zijn:

Let op: dit overzicht bevat niet alle printers die werken met HP364 inktpatronen. Staat jouw model printer hier niet tussen, en twijfel je welke cartridges je nodig hebt? Gebruik dan onze handige cartridge keuzehulp.

 

Snel inkt nodig? Op werkdagen voor 20:00 besteld, betekent morgen al in jouw brievenbus! Ook in onze winkels zijn de standaard HP 364 en 364XL cartridges volop voorradig.