Sortering

Hoofdtelefoons

40 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 Volgende

Hoofdtelefoons

Ben je op zoek naar een goede hoofdtelefoon? Dan ben je bij Handyman aan het goede adres! Kies voor een hoofdtelefoon van merken als JVC, Marmitek, Philips of Rapoo. Alle modellen hebben zachte oorkussens die over je oren worden geplaatst. Dit zorgt voor een goed en helder geluid. Bovendien heb je minimaal last van omgevingsgeluid. Een on-ear hoofdtelefoon is zeer geschikt wanneer je stil zit. Bijvoorbeeld als je een serie wilt volgen op de tablet terwijl je partner televisie kijkt. Wil je juist tijdens het sporten of een andere activiteit genieten van een muziekje? Kies dan voor oortelefoons. Deze blijven ook tijdens het bewegen goed op hun plek.

 

Aansluiting van de hoofdtelefoon

De meeste koptelefoons op deze pagina hebben een bekabelde aansluiting. Je sluit de hoofdtelefoon met behulp van een 3,5 mm stereo jack kabel aan op je smartphone of tablet. Er zijn ook draadloze modellen verkrijgbaar. Deze maken via bluetooth verbinding met het mobiele apparaat. Een groot voordeel hieraan is dat er nooit een kabeltje in de weg zit.

 

Hoofdtelefoons voor kinderen

Handyman heeft voor iedereen een geschikte hoofdtelefoon. Ook voor kinderen! De JVC TinyPhones hebben een kleinere pasvorm en zijn uitgerust met een volumebegrenzer. Zo kun je jouw kinderen met gerust hart hun favoriete YouTube filmpjes laten bekijken, zonder bang te zijn dat ze hun gehoor beschadigen met te hard geluid. Uiteraard zijn de TinyPhones koptelefoons uitgevoerd in vrolijke kleuren.