Vitility hulpmiddelen

    

    

 

 

 

Vitility hulpmiddelen

Denk je dat hulpmiddelen alleen geschikt zijn voor ouderen? Nee hoor! De handige producten van Vitility maken ook jóuw leven gemakkelijker. Zo krijg je dankzij de multi-opener en multischaar voortaan alle potten en verpakkingen open, en hoef je met dank aan de Vitility elastische schoenveters nooit meer je veters te strikken. Handig, toch?

Benieuwd hoe de producten van Vitility jouw leven gemakkelijker maken? Lees het in ons blog over het Vitility assortiment of bekijk deze inspirerende video! 

 

Douchen met gips of verband

Als je een arm of been hebt gebroken wil je toch lekker kunnen douchen. Maar dat is lastig, want het gips mag niet nat worden… De douchehoezen van Vitility bieden uitkomst. Je trekt de plastic hoes gemakkelijk zelf over je arm of been. Tijdens het douchen blijft het verband helemaal droog. Het bad & douchezitje maakt het douchen met een geblesseerd been eenvoudiger.

 

Loophulpmiddelen

Ben je (tijdelijk) slecht ter been? Het Vitility assortiment bevat meerdere hulpmiddelen die je ondersteunen tijdens het lopen. Zo zijn een compacte rollator, wandelstokken en handige accessoires voor de rollator of wandelstok bij Handyman verkrijgbaar. Kies je ervoor om de rollator op te halen in een van onze winkels, dan zetten onze medewerkers de rollator alvast voor je in elkaar!