Inkt & PC - Cartridges

685 artikelen
1
2 3 ... 29 Volgende

A-merk én huismerk cartridges

Wil je gaan printen, is de inkt op! Met de cartridges van Handyman kun je zo weer aan de slag. In ons assortiment vind je originele cartridges van HP, Canon, Epson, Brother en Lexmark. Voordelig printen doe je met de huismerk cartridges van het merk Wecare. Deze zijn net zo goed als de originele patronen van de bekende merken, maar bevatten meer inkt en zijn aantrekkelijk geprijsd. Ze werken probleemloos in alle printers, in tegenstelling tot andere huismerken die recent in de media zijn geweest. Werkt het door welke reden toch niet? Dan krijg je vanzelfsprekend je aankoopbedrag terug.

Net als de huismerk cartridges zijn de originele cartridges los verkrijgbaar in de kleuren zwart, tricolor, cyaan (blauw), roze, magenta (rood), geel en grijs. Daarnaast kun je ook een voordelig multipack kopen. Deze verpakkingen bevatten zowel zwarte als gekleurde inktpatronen. Koop je nu een set cartridges (zwart + kleur), dan krijg je van Handyman een pak Double A printpapier cadeau!

Twijfel je nog of je een A-merk of huismerk inktpatroon aan wilt schaffen? In onderstaande video legt cartridgespecialist Nicky uit wat het verschil is tussen beiden en waarom er een prijsverschil is tussen A-merk en huismerk.
 

Cartridge keuzehulp

Hulp nodig bij het vinden van het juiste inktpatroon? Voer de gegevens van je printer in bij de cartridge keuzehulp en vind direct de juiste cartridges. Staat de printer of het inktpatroon dat je zoekt er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder!