Sortering

AEG vaatwasser-onderdelen

10 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Een onderdeel van je AEG vaatwasser vervangen doe je eenvoudig met de AEG vaatwasser-onderdelen van Handyman. Sinds de oprichting in 1887 is AEG met meer dan 140 miljoen producten in meer dan 150 landen uitgegroeid tot een wereldleider op gebied van huishoudelijke apparaten. Onder het motto ‘Volmaakt in Vorm en Functie’ zijn ook de AEG vaatwassers verder ontwikkeld en deze zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. 

AEG vaatwasser-onderdelen en duurzaamheid

AEG heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en is dan ook constant bezig met het verbeteren van de productieprocessen en haar apparaten. Zo worden de nieuwste energie- en waterbesparende technieken toegepast in de AEG vaatwassers, maar ook het gebruik van recyclede materialen,  opstellen van gebruikerstips en beschikbaar stellen van onderdelen horen bij deze groene manier van handelen. Met de AEG vaatwasser-onderdelen van Handyman vervang je een kapot onderdeel binnen een handomdraai. Met de hand afwassen behoort zo weer snel tot het verleden en zo houd je tijd over voor leukere dingen. 

AEG vaatwasser-onderdelen voor de consument

Bij Handyman kun je terecht voor verschillende AEG vaatwasser-onderdelen. Van korfwiel en zeef tot bestekmand en aanvoerslang, je vindt het in ons assortiment. Om zeker te zijn dat een onderdeel geschikt is voor jouw AEG vaatwasser dien je het EAN- en typenummer op te zoeken. Deze informatie staat op het typeplaatje.

Je kunt ervoor kiezen om AEG vaatwasser-onderdelen online bij ons te bestellen en deze worden dan binnen 1-2 werkdagen bij je thuis, Handyman winkel of DHL afhaalpunt bezorgd. Daarnaast is het ook mogelijk om een onderdeel in een van de Handyman winkels op te halen. De mogelijkheid om een onderdeel direct op te halen is wel afhankelijk van de beschikbaarheid van het product in de betreffende winkel. Heb je hulp nodig bij het vinden van het juiste onderdeel? Neem dan contact op met onze klantenservicemedewerkers en laat je adviseren.