Sortering

Oral-B opzetborstels

22 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Waarom Oral-B opzetborstels?

Alle opzetborstels van Oral-B bevatten indicatieborstelharen, deze vervagen op het moment dat de opzetborstel vervangen moet worden. Dit is ongeveer om de drie maanden.  Hierdoor ben je met de opzetborstels van Oral-B  altijd verzekerd van een gezond gebit!

 

Verschillende opzetstukken

Handyman verkoopt verschillende modellen Oral-B opzetborstels. Zo vind je altijd een model dat bij jouw gebit past. Zo zijn er o.a. opzetborstels voor gevoelige tanden of voor het gebit met een beugel. De Disney tandenborstels hebben een kleine opzetborstel en zijn speciaal ontworpen voor het kindergebit. Omdat hun favoriete Disney figuren op de borsteltjes zijn afgebeeld krijgen kinderen meer plezier in het poetsen en leren ze al op jonge leeftijd om hun gebit goed te verzorgen.

 

De juiste opzetborstel voor jouw Oral-B tandenborstel

Controleer altijd goed of de opzetborstel is geschikt voor het model van jouw elektrische tandenborstel. Twijfel je welke borsteltjes passen op jouw apparaat? Neem dan gerust contact op met onze productspecialisten. Bestel jouw Oral-B opzetborstels vandaag nog in onze webshop zodat je morgen al je tanden kunt poetsen met de nieuwe opzetborstel!