Sortering

Tablet pennen

Een styluspen – ook wel bekend als tablet pen – zorgt ervoor dat je het touchscreen van je mobiele apparaten eenvoudig en nauwkeurig kunt bedienen. Het komt door het rubberen gedeelte dat je over het beeldscherm glijdt. Een bijkomend voordeel is dat er zo geen vieze vingerafdrukken en krassen achter blijven of het scherm. Zo houd je jouw tablet dus in top conditie en kun je hem optimaal bedienen!

2 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Optimale bediening met een tablet pen

Met een tablet pen navigeer je snel tussen al je favoriete apps. Dankzij de vertrouwde vorm van een pen ligt een tablet pen fijn in de hand. Het voelt net zoals pen op papier aan! Bij Handyman vind je normale formaat styluspennen, maar ook handige mini varianten die je aan je smartphone kunt vast maken. Bijna elke tablet pen heeft een strak aluminium design en is voorzien van een draagclip. De pen is hierdoor gemakkelijk op te bergen aan bijvoorbeeld je tabletcase of in je werktas.

Kun je niet wachten om over het scherm te zwieren en zwaaien? Bestel vandaag voor 20:00 uur een tablet pen en je kunt morgen al los gaan met tekenen op je tablet of smartphone! Dit met uitzondering van zon- en feestdagen, dan doen we er iets langer over om je pakketje te bezorgen. Wil je advies over een styluspen/tablet pen? Stel je vraag per e-mail op klantenservice@handyman.nl of telefonisch op 076 – 59 39 395 (werkdagen 8:15 – 17:00 uur).