Sortering

iPhone opladers

2 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Kun jij geen minuut zonder je iPhone? Neem dan eens een kijkje bij Handyman. Hier vind je een uitgebreid assortiment Apple accessoires, zo ook verschillende iPhone opladers. Handig als je jouw iPhone oplader op je vakantieadres vergeten bent of je een reserve lader wil voor op het werk. Zo is je iPhone altijd opgeladen en klaar voor gebruik!

De juiste iPhone oplader voor elke situatie

Op het werk, thuis of onderweg… je gebruikt jouw iPhone overal. Je wil dan ook koste wat het kost voorkomen dat je met een lege batterij komt te zitten. Bij Handyman vind je de juiste iPhone oplader voor elke situatie. Handyman heeft laders met de brede dock-aansluiting voor de oudere modellen iPhones, maar ook laders met de nieuwe lightning stekker. Daarnaast heb je de keuze uit originele en voordelige huismerk laders. Een iPhone oplader voor thuis, in de auto of voor je computer, jij zal voortaan overal je iPhone op kunnen laden.

Een iPhone thuislader of laad- en datakabel bestellen? Doe dit vandaag voor 20:00 uur via Handyman.nl en je kunt morgen al met opladen beginnen! Wil je advies over een iPhone oplader? Neem vrijblijvend contact met ons op.