Sortering

iPad opladers

1 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Is jouw iPad je televisie, agenda, notitieblok en krant in één? Met een iPad oplader van Handyman zorg je er voor dat je jouw favoriete mobiele apparaat overal kunt voorzien van nieuwe energie. Nadat de iPad oplader nieuw leven in je iPad heeft geblazen kun je weer dagenlang vooruit! 

Een iPad oplader voor thuis en onderweg

Een iPad is een mobiel apparaat, hierdoor is het ook fijn als je dit apparaat overal kunt voorzien van stroom. Niet elke situatie is hetzelfde en daarom zijn er verschillende iPad opladers verkrijgbaar. Zo zijn er speciale laad- en datakabels waarmee je gegevens kunt uitwisselen tussen je iPad en een computer, maar tegelijkertijd ook je iPad kunt opladen. Daarnaast zijn er speciale laders die je kunt gebruiken wanneer je onderweg bent van A naar B, deze iPad oplader steek je in de sigarettenaansteker-plug van je auto. Ook een ‘standaard’ iPad oplader voor thuis vind je vanzelfsprekend terug bij Handyman. Vaak heb je de keuze uit zowel origine Apple en voordelige huismerk laders.

Heb je een ouder model iPad met een brede dock-aansluiting? Geen probleem! In het assortiment vind je opladers met brede dock-aansluiting en smalle lightning-aansluiting.

Bestel vandaag voor 20:00 uur een iPad oplader en je kunt morgen jouw iPad al voorzien van nieuwe power! Wil je advies over een oplader? Stel ons je vraag.