Horlogebatterij vervangen

Service van Handyman: horlogebatterijen vervangen

Horlogebatterij vervanging

Iedereen heeft het weleens meegemaakt: je kijkt met trots op je horloge en zegt hardop ‘Hé, dat is gek zeg’, spontaan loopt je horloge achter of je wijzertje is zelfs helemaal gestopt met tikken. Wat doe je nu? De meeste mensen denken: ‘in de kast met dat ding’ of in het ergste geval ‘ik koop binnenkort wel weer een nieuwe’ . Ontzettend zonde! De kans is enorm groot dat het gewoon aan de batterij ligt.

Tijd om je horlogebatterij te vervangen dus! Maar waar ga je naartoe? Terug naar die dure juwelier die er waarschijnlijk de hoofdprijs voor vraagt, omdat je ‘garantietermijn’ verstreken is? Of misschien heb je ‘m zelfs online besteld? Je zit met je handen in het haar… waar laat je een nieuwe batterij plaatsen? Bij Handyman natuurlijk!

Ga met je horloge naar een Handyman winkel bij jou in de buurt en laat de batterij van je horloge vervangen door één van onze deskundige medewerkers. Het vervangen van een batterij duurt meestal nog geen 5 minuten en vaak kunnen onze medewerkers dit direct voor je uitvoeren. Mocht het wat drukker in de winkel zijn of vraagt jouw horloge specifieke handelingen, vragen ze om het horloge ietsjes later op te halen. Makkelijk toch? Dan kan je ondertussen toch nog even die laatste boodschap doen om vervolgens weer met volle trots en helemaal bij de tijd rond te lopen.

Tip: maak je horloge niet zelf open! Laat deze handeling over aan onze specialisten, zodat hij/zij precies kan zien welk type batterij er vervangen moet worden.

Heb je een vraag of wil je jouwe lege horlogebatterij vervangen? Ga dan nu naar een Handyman-winkel bij jou in de buurt!

Ook benieuw naar onze andere services? Klik dan nu op