Sortering

Auto schoonmaakmiddelen en onderhoud

Je auto wil je netjes houden, zowel aan de binnen- als buitenkant. Auto schoonmaakmiddelen bestel je daarom gemakkelijk bij Handyman.

3 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Schoonmaakmiddelen voor het buitenwerk

Zit er een kras op de lak van je auto, is er roest ontstaan of zijn de velgen erg smerig geworden toen je over een modderige weg reed? Voor al deze problemen vind je een passende oplossing in ons assortiment! Bestel bijvoorbeeld de Turtle Wax krasreparatieset, Brunox roestomvormer of HG velgenreiniger. Voor deze en alle andere producten op deze pagina geldt dat je ze morgen al in huis hebt als je vandaag voor 20:00 uur bestelt.

Schone ruiten

De ruiten van je auto zijn erg belangrijk om schoon te houden. Anders heb je namelijk verminderd zicht op de weg, en dat kan leiden tot gevaarlijke situaties! Met HG ruitenreiniger of Protecton glasdoekjes maak je de voor- en achterruit snel schoon. Beslaan de ruiten aan de binnenzijde? Gebruik dan Rain X anti-nevel. Dit voorkomt condensvorming, zodat jouw zicht niet wordt belemmerd door aangeslagen ruiten.

Koplampen onderhouden

Als je koplampen erg dof zijn geworden door bijvoorbeeld krassen, bestaat de kans dat je auto om deze reden niet meer door de APK komt. In plaats van dat je direct overgaat tot het kopen van nieuwe koplampen kun je de Turtle Wax koplamp reparatieset gebruiken om je koplampen weer helder te maken. Zo bespaar je een boel kosten!