Sortering

Ruitenwissers

1 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Tijd voor nieuwe ruitenwissers?

Veilig de weg op? Dan mogen goed functionerende ruitenwissers niet ontbreken op jouw auto. Een vuile autoruit en slecht zicht zijn namelijk erg gevaarlijk. Wil je weten wanneer het écht tijd is om de ruitenwissers te vervangen? Of kun je wat hulp gebruiken bij het monteren van de nieuwe ruitenwissers? Productspecialist Nicky vertelt je er alles over in onderstaande video! Je kunt ook ons blog lezen over het vervangen van ruitenwissers

 

Ruitenwissers in verschillende soorten en maten

In de Handyman webshop vind je ruitenwissers van het merk Carpoint in twee verschillende uitvoeringen, namelijk traditionele en flatblade wissers. De traditionele variant heeft een metalen behuizing waaraan een rubber is vast gemaakt. Door middel van haakjes bevestig je deze behuizing aan de ruiterwisserarm. Het type flatblade heeft daarentegen geen metalen behuizing, maar een metalen strip aan de bovenkant waarmee je deze aan de ruitenwisserarm vast maakt. Kenmerken van deze wisser zijn buigzaam en plat. Het grote voordeel van dit type ruitenwisser is dat ze zich aanpassen aan de vorm van je autoruit en hierdoor een stuk beter hun werk doen. Elke autoruit heeft andere afmetingen, daardoor kun je ruitenwissers kopen in verschillende lengtes. Twijfel je welke maat je aan moet schaffen? In deze ruitenwisser applicatielijst zoek je eenvoudig op welke maat er op jouw ruit past.

 

Ruitenwissers kopen doe je bij Handyman

Zorgen je ruitenwissers voor een piepend geluid? Laten ze strepen achter? Of wissen ze niet de gehele autoruit? Dan wordt het tijd om deze wissers te vervangen. Voor een optimaal zicht wordt aangeraden om dit jaarlijks te doen. Daarnaast is het belangrijk om deze tussentijds ook schoon te houden, want helaas is ruitenwisservloeistof alleen vaak niet voldoende.

Je auto in topconditie houden doe je met de producten van Handyman. Vandaag voor 20:00 uur besteld, morgen al in huis! (m.u.v. zon- en feestdagen). Heb je een vraag? Dan kun je terecht bij één van onze 80 Handyman winkels of de webshop klantenservice.