Sortering

Fietsbanden

7 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Of je nu een professionele mountainbiker bent of dagelijks de fiets gebruikt voor naar je werk of school: bij Handyman vind je gemakkelijk en snel de juiste fietsbanden. Fietsbanden zijn er in veel verschillende soorten en maten, als je lekker wil fietsen zijn de juiste banden van essentieel belang. Zo kun je bij Handyman terecht voor verschillende formaten binnen- en buitenbanden en met verschillende ventielen.

Alles op rolletjes met de fietsbanden van Handyman!

Zit er geen profiel meer op je buitenband? Of heb je je binnenband helemaal lek gereden? Bij Handyman vind je de meest voorkomende binnen- en buiten fietsbanden. Vervang zelf de banden en zo ben je snel weer onderweg met je tweewieler. Fietsbanden dragen bij aan een veilige en comfortabele fietstocht. De banden zorgen voor contact met het wegdek en bij sommige fietsen voor een stukje vering. Voordat je aan de slag gaat is het belangrijk om te weten welke bandmaat en ventiel je nodig hebt. Dit staat aangegeven op de zijkant van je huidige fietsband.

Bij Handyman bestel je eenvoudig en snel online. Bekijk het assortiment binnen- en buitenbanden en kies de band die op jouw fiets past. Als je vandaag voor 20:00 uur bestelt dan heb je de producten morgen al in huis!