Sortering

Fietslampjes

3 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Met goede fietsverlichting zorg je er voor dat je in het donker beter ziet, maar ook dat je door andere verkeersdeelnemers beter gezien wordt. En dat is wel zo veilig! Dit maakt de fietslamp een onmisbare accessoire voor elke fiets. Bij Handyman vind je verschillende soorten fietsverlichting, zoals koplampen, achterlichten, reflectors en losse fietslampjes.

Verschillende soorten fietsverlichting bij Handyman!

Een bekeuring krijgen voor het missen van werkende fietslampjes is zonde van je geld. Je kunt dit simpel en snel voorkomen door je fiets weer compleet te maken met één van de fietslampen van Handyman. Dit kan bijvoorbeeld met een LED fietslamp. Deze lamp komt in verschillende vormen voor, zo heb je de welbekende minilampjes die je met elastiekjes snel los- en vastmaakt op je fietsstuur en bagagedrager. Heb je nog een ‘ouderwetse’ koplamp of achterlamp? En is alleen lampje binnenin stuk? Ook hiervoor ben je bij Handyman aan het juiste adres!

Loop niet langer het risico om op de bon geslingerd te worden en bestel je fietsverlichting online op www.handyman.nl. Bestel je fietslampjes vandaag voor 20:00 uur en je bestelling wordt morgen al afgeleverd (m.u.v. zon- en feestdagen). Weet je niet welke fietslamp het beste bij jou past? Of heb je een andere vraag? Stel deze dan gerust aan onze medewerkers.